CFR eșuează cu Rapid și suferă a doua înfrângere în Liga I

Foto: Dan Bodea

Campioana României a pierdut meciul cu Rapid București, și după trei victorii chinuite la un gol diferență, înregistrează a doua înfrângere în Liga I, ambele sub comanda lui Dan Petrescu. CFR rămâne lider detașat în campionat, însă jocul feroviarilor suferă din nou. În partida desfășurată la Mioveni, Rapid a profitat la maxim de erorile defensive ale CFR-ului, și a punctat de două ori, prin Bălan, în minutele 27 și 55.

La finalul partidei, Dan Petrescu a recunoscut jocul slab al echipei sale.

Ce să zic? E clar că nu a fost cel mai bun meci al nostru. Am intrat pe vârfuri, numai să jucăm, să pasăm, dar nu să facem lucrurile care au făcut CFR mare, să luptăm. Când nu faci ce trebuie, iei fix ce meriți. Sunt foarte surprins de ce s-a întâmplat. Am avut 14 zile în care ne-am pregătit bine, un cantonament în care am jucat două meciuri amicale, am arătat bine. Azi, la meci, am arătat invers decât în pregătire. 

Posibil să își fi dorit mai mult victoria, scorul așa arată. Nu ne putem plânge de nimic, nici de vreme, de arbitru, de teren. S-a jucat 11 vs 11. Cine a fost mai bun a câștigat. Noi atât am putut astăzi!

Sunt la cald, nu aș vrea să dau niște declarații după care să îmi pară rău. Sunt supărat în primul rând pe mine, apoi pe jucători. O să am o discuție și cu ei, nu știu ce a fost. Vom revedea meciul, dar nu avem prea mult timp de gândire. 

Urmează meciul cu echipa de pe locul 3 din Olanda, care a bătut azi cu 5-1 (n.r. Alkmaar). Dacă ne prezentăm ca azi, e greu să obținem ceva. Mai avem 28 de meciuri în campionat, e clar că vom mai pierde. Trebuie să ne revenim. Trebuie să facem ce făceam anii trecuți, să ne apărăm mai bine, să luptăm și să scoatem maximum din fiecare meci”, a spus Dan Petrescu la finalul partidei.

Joi, CFR va juca din nou în Europa League cu Alkmaar și are nevoie neapărată de o victorie pentru a mai spera la calificarea din grupă.

Distribuie:

Postaţi un comentariu