CFR Cluj câștigă în chinuri la Arad, în cea mai grea deplasare din acest sezon, și conduce detașat în Liga I

Foto: Dan Bodea

Fără Deac, Omrani, Debeljuh și Deac pe teren, CFR n-a contat decât o singură dată în atac în deplasarea de la Arad, atunci când Chipciu a reușit un gol fabulos, după un voleu din întoarcere trimis direct în vinclul porții.

În rest, Petrescu a fost preocupat doar să nu primească gol și să se întoarcă la Cluj cu toate cele trei puncte. Puncte esențiale, fără discuție, care o distanțează pe CFR în fruntea clasamentului, la 6 puncte în fața Botoșaniului, și la nu mai puțin de 9 în fața echipelor de pe locurile 3-5, Farul, FCSB și Voluntari.

UTA, una din echipele bune ale campionatului, pe terenul căreia n-a pierdut nici FCSB și nici Craiova, a încercat să spargă defensiva betonată a feroviarilor, iar atunci când au reușit, Antal sau Hora și-au bătut joc de ocaziile avute. Chinuită asumat, cu trageri de timp și cu un noroc necaracteristic pentru Dan Petrescu, într-un final, CFR a terminat victorioasă partida, și așteaptă acum partida de joi cu Randers, în Conference League, și pe cea cu Gaz Metan Mediaș din Liga I, ambele pe teren propriu.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu