Cele mai noi aparate Nikon, testate în cadrul Photo Romania Festival 2015

Foto: nikonisti.ro

Nikon este partenerul principal al festivalului internaţional Photo Romania, ediţia 2015, eveniment care va avea loc între 15- 24 mai, la Cluj-Napoca.

Îastfel, în cadrul festivalului va exista o zi dedicată partenerului – Ziua Nikon, iar pe parcursul festivalului vor fi prezenţi la Cluj fotografi de marcă – ambasadori Nikon. De asemenea, doritorii vor putea să testeze cele mai recente echipamente Nikon.

„Suntem încântaţi de faptul că Nikon ne susţine şi că va fi o prezenţă activă pe tot parcursul festivalului. Suntem convinşi că vom avea o colaborare fructuoasă şi plină de creativitate”, a declarat Cătălin Balog Bellu, iniţiatorul Photo Romania Festival.

Peste 50 de expoziții

Festivalul internaţional Photo Romania a ajuns la a cincea ediţie. Publicul va putea participa, în cadrul Photo Romania 2015, la peste 50 de expoziţii ale unor fotografi români şi străini de prestigiu, la ateliere de specialitate, la concursuri diverse, la concerte şi alte evenimente speciale.

Photo Stories

Photo Romania Festival va gădui Photo Stories – o conferinţă de fotografie pe modelul TEDx, Industry Days – o serie întâlniri internaţionale ale managerilor de festivaluri de fotografie şi evenimente cu profil specific, precum Focus Ungaria, Ziua Fotojurnalismului sau Ziua Fotografiei de Arhitectură.

Creat în 2010, sub titulatura FIAF, Festivalul Photo Romania a adus fotografia în prim-planul vieţii culturale româneşti şi a reuşit să înscrie Clujul în reţeaua mondială a festivalurilor de fotografie de înaltă ţinută.

Nikon este unul dintre cei mai importanți producători de echipament foto din lume, cu o tradiție de peste 90 de ani. Primul aparat foto produs de Nikon a fost lansat în 1948. Nikon s-a impus pe piața de-a lungul timpului prin calitatea deosebită a produselor, acestea reprezentând astăzi alegerea predilectă a fotografilor profesioniști din întreaga lume.

Anul trecut, partenerul oficial al festivalului a fost Canon.

Distribuie:

Postaţi un comentariu