Cel mai mare magazin Casa Rusu se deschide, vineri, la Cluj-Napoca

Foto: Dan Bodea

O gama variată de produse, preţuri atractive, cadouri surpriză,  o suprafaţă generoasă de 6.000 mp şi o aplicaţie pentru simularea amenajărilor de mobilier la marea deschidere a noului Magazin Casa Rusu din Cluj.

Vineri, 14 septembrie  2018, ora 09.00, Casa Rusu deschide porţile pentru publicul larg, la cel de al 27-lea magazin de mobilier și articole de casă. Oraşul Cluj-Napoca va găzdui cel mai mare magazin ca suprafaţă, aceasta fiind de peste 6.000 mp şi este situat pe  B-dul Muncii, nr. 1-15, în incinta Centrului Comercial Auchan Iris Cluj.

Cu un nou concept și o nouă abordare, marea deschidere va fi sărbătorită cu o gamă variată de produse noi, promoţii speciale  şi o mulțime de cadouri surpriză.

***

Magazinul  a fost conceput pentru a aduce la viață experiența de acasă. Noul concept propune spaţii de amenajare utile şi oferă indicii legate de design-ul și funcționalitățile pieselor de mobilier: moderne, elegante, modulare și ușor de asamblat. De asemenea, clienţii au parte şi de cele mai moderne decoraţiuni pentru casă, de la covoare până la tapet şi corpuri de iluminat.

Foto: Dan Bodea

Mai mult, în noul magazin din Cluj, clienţii vor beneficia de o reducere de 5% suplimentar faţă de reducerile anunţate şi prezentate la toate produsele de mobilier comercializate.

Clienţii magazinului Casa Rusu Cluj, vor avea parte de reduceri de până la 50% la mobilier și decorațiuni, cadouri supriză pentru primii 500 de cumpărători.

“Nevoia unui nou magazin, mai mare şi mai elegant, pe o suprafaţă de peste 6.ooo de mp a venit în contextul dezvoltării activităţii în această zona din Inima Transilvaniei. Cunoaştem foarte bine potenţialul şi specificul local pentru că suntem prezenţi în mod direct aici, în Cluj, de aproape 10 ani. Datorită faptului că piaţa are o dinamică a sosit momentul unei schimbări şi suntem mândri de această nouă locaţie care vine în întâmpinarea unor cerinţe din ce în ce mai exigente pe această piaţă a mobilei”, a declarat Cristian Rusu, proprietarul grupului de companii Casa Rusu-Rus Savitar.

În cadrul noului magazin a fost amenajată o zonă de 70 mp, care, aşa cum spun reprezentanţii magazinului, reprezintă un apartament tipic de bloc din Cluj-Napoca. “Apartamentul” are delimitate două dormitoare, un hol, o baie şi o bucătărie deschisă spre living şi zona de luat masa. Spaţiul a fost gândit de către designerii “Casa Rusu” pentru a veni în întâmpinarea celor care doresc să-şi mobileze de la zero apartamentul sau doresc idei de amenajare a acestuia. Cei care aleg să colaboreze cu compania şi angajaţii ei vor primi discount-uri considerabile pentru achiziţiile făcute, deşi preţul unui întreg apartament mobilat la “Casa Rusu” nu depăşeşte 5.000 de euro, după cum declară proprietarul Cristian Rusu.

Foto: Dan Bodea

Oferta de produse a magazinului din Cluj, dar nu numai, nu se opreşte doar la cei care au o cameră complet goală de mobilat şi utilat, ci şi la cei care doresc să facă o schimbare sau să completeze mobilierul pe care îl au deja, mai ales că 70% dintre cei intră în “Casa Rusu” vin pentru o schimbare. Consultanţii de vânzări, dar şi designerii care pot fi găsiţi în magazin, pot oferi idei şi sfaturi despre elemente care să întregească tabloul pe care şi l-a imaginat clientul despre casa/camera lui la preţuri accesibile.

Un element foarte important pentru cei de la “Casa Rusu” este mulţumirea clientului, iar pentru asta îi oferă posibilitatea de a-şi personaliza orice element de mobilier doreşte să achiţioneze. De asemenea, toţi cei interesaţi poţi să-şi configureze mobila într-un soft de pe site-ul reţelei de magazine, iar apoi poate merge în magazin să o vadă.

Foto: Dan Bodea

În lumea online-ului, noi am venit la Cluj cu cel mai mare magazin din offline, cel mai mare magazin al reţelei noastre. Este foarte important să ţinem legătura cu clienţii fizic. Mobila este un produs de folosinţă îndelungată, este un produs care necesită o decizie destul de lungă de cumpărare înainte de achiziţia efectivă. Venim cu soluţii în online, foarte accesibile de acasă, foarte complete din punct de vedere al design-ului şi chiar al achiziţiei, cu zona de preţ, servicii şi altele, după care invităm clienţii în offline. Online-ul, pentru noi, a venit ca un ajutor de a-l face pe client să înţeleagă mai bine, să vizualizeze mai uşor şi să ajungă la o soluţie rapidă din punct de vedere al modului în care locuinţa lui va trebui să arate. Offline-ul este făcut tocmai pentru a întări decizia de cumpărare a clientului, de a-l face să vadă, să simtă, să cunoască produsul pe care îl cumpără. Totuşi, încercăm să fim extrem de flexibili, cam pe toată zona de mobilă încercăm să ne mulăm după dorinţele clientului, cu toate că suntem un producător de serie”, afirmă Cristian Rusu.

Cristian Rusu, proprietarul grupului Casa Rusu-Rus Savitar | Foto: Dan Bodea

Mai multe informaţii despre deschiderea magazinului sunt disponibile pe www.mobilacasarusu.ro

Despre Casa Rusu

Casa Rusu este unul dintre primele branduri românești cu o activitate de aproape 25 de ani. În acest timp, Casa Rusu s-a dezvoltat constant, deținând în prezent o rețea vastă de magazine în întreaga țară, o tehnologie modernă și o capacitate crescută de producție şi peste zece mii de clienţi lunar în întreaga ţară.

Distribuie:

Postaţi un comentariu