Cea mai trăznită idee de afaceri, venită din partea liceenilor, premiată de un club de afaceri

Foto: Dan Bodea

Clubul de Afaceri Top Club din Cluj-Napoca desfășoară în perioada 15 februarie 2015 – 15 martie 2015, în liceele din municipiul Cluj-Napoca, concursul „Cea mai hazlie (traznită) idee de afaceri”. Concursul va premia originalitatea și hazul ideilor de afaceri și nu urmăreste aplicabilitatea acestor idei. Singurul scop al acestui concurs este acela de a lăsa imaginația să zburde , iar elevii să se manifeste liber în creația lor.

Concursul este adresat elevilor din liceele din Cluj-Napoca, cu scopul de a promova spiritul antreprenorial, domeniul economic, dar și oportunitățile de carieră în domeniu, având la baza și o notă de destindere și amuzament. Totodată, se urmărește participarea activă a elevilor, punându-se accentul pe creativitate și antreprenoriat, prin stimularea spiritului de inițiativă a tinerilor și abilitarea acestora de a gândi imaginativ și original.

Cei care doresc să se înscrie la concurs trebuie să își trimită ideea de afacere pe adresa de email: office@topclub.r o în perioada 15 februarie 2015 – 15 martie 2015.

Cele mai hazlii idei vor fi premiate și prezentate în cadrul unui bal ce va avea loc în luna martie.

Distribuie:

Postaţi un comentariu