Ce să vizitezi într-un city break în Roma sau Paris

Ofertele agenţiei de turism îţi vor da ocazia să petreci câteva zile de vacanţă în locaţii foarte atractive şi plăcute, o pauză binevenită după o perioadă aglomerată şi obositoare. Destinaţiile puse la dispoziţie sunt ideale pentru o mini vacanţă, fiind astfel alese încât să îţi ofere posibilitatea de a face cât mai multe activităţi şi de a vizita puncte de mare interes turistic.

Suportul oferit de agenţia de turism

Fie că alegi un city break Roma, fie că vrei să vizitezi Parisul, reprezentantul agenţiei de turism te va ajuta să alegi cel mai potrivit punct de cazare astfel încât mica ta vacanţă să îţi ofere posibilitatea de a vizita cele mai importante obiective turistice şi de a te bucura de toată măreţia şi frumuseţea destinaţiei. Agenţia de turism, prin reprezentantul ales, va face rezervările pentru cazare şi îţi va achiziţiona biletele de avion potrivite orarului tău. De asemenea, suportul agenţiei de turism va fi activ pe toată durata vacanţei tale, stându-ţi la dispoziţie ori de câte ori ai nevoie de îndrumări şi lămuriri suplimentare.

Cu ce te întâmpină un city break în Paris

Cu zborul şi cazarea incluse, ofertele agenţiei de turism pentru un city break Paris îţi vor fi întotdeauna la îndemână atunci când vrei să îţi oferi o mică vacanţă în minunatul oraş al îndrăgostiţilor. Parisul este oraşul care îşi aşteaptă oaspeţii în oricare anotimp.

Noul şi vechiul se împletesc într-o notă arhitecturală unică, iar punctele de mare atracţie turistică se vor dovedi aspectele forte ale minivacanței tale. O vizită la Muzeele Luvru, Versailles sau d’Orsay, la Arcul de Triumf sau Turnul Eiffel, o plimbare pe Champs Elysee sau în Grădinile Luxembourg, vizita la Catedrala Notre-Dame sau o simplă plimbare pe străzile pline de parfumul parizian vor transforma  mica ta vacanţă o experienţă plină de frumuseţe şi valoare.

Locuri de vizitat într-un city break în Roma

Roma este oraşul fascinant în care se împletesc paginile impresionante de istorie, cu modernismul şi noul. O mică vacanţă petrecută în Roma te va purta în timpuri îndepărtate, lăsându-te să cutreieri pe străzile vechi şi vizitând punctele de mare interes turistic. Colosseum-ul, Forul Roman, Fontana di Trevi, Piaţa Sf. Petru, Panteonul, Capela Sixtina sau Muzeul Vatican reprezintă doar câteva dintre obiectivele care vor transforma mini vacanţa ta într-o experienţă plină de valoare.

Distribuie:

Postaţi un comentariu