Câştigătorii concursului foto „Cluj-Napoca – Oraşul Comoară”

Foto: Neag Mircea Marius

Cea de-a V-a ediţie a concursului de fotografie  „Cluj-Napoca – Oraşul Comoară” şi-a desemnat câştigătorii.  Tema aleasă pentru anul acesta a fost „Descoperă Clujul Vechi şi Nou”.

Premii secţiunea poze făcute cu aparat foto:

– premiul 1: 1000 lei  –  Neag Mircea Marius

– premiul 2: 600 lei  –   Cosmin Ignat

– premiul 3: 400 lei   –  Farkas Zita Agota

– o menţiune specială Nikon, Yellow Store – GripTight Gorillapod Stand (charcoal) în valoare de 120 ron  – Dan Tăuţan

Premii secţiunea poze făcute cu telefonul mobil:

– premiul 1: 500 lei  –  Sciau Diana-Alexandra

– premiul 2: 300 lei  –  Mihail Onaca

– premiul 3: 200 lei   – Neag Mircea Rusu

– menţiune specială Nikon, Yellow Store – Gorillatorch Original (yellow) în valoare de 99, 9 lei – Pop Grigore

Premiul special „Ioan Petcu”, care a constat într-un voucher de cumpărături în valoare de 200 lei de la Yellow Store  a fost câștigat de Balica Septimiu Andrei.

Concursul de fotografie este divizat în două categorii: fotografie tradiţională, realizată cu aparatul foto şi fotografie realizată cu telefonul mobil, la care participanţii pot trimite maxim 2 fotografii.

Concursul „Cluj-Napoca–Oraşul Comoară” a avut loc in perioada 21 octombrie – 5 decembrie 2014 şi a adunat 97 de participanţi.

Cluj-Napoca-Oraşul Comoară  este o campanie adresată pasionaţilor de fotografie, atât profesionişti cât şi amatori, ce îşi propune să-i provoace pe aceştia să-şi măsoare talentul şi îndemânarea într-un concurs inedit, dorind să promoveze ceea ce reprezintă cu adevărat oraşul, vibranţa şi emoţia locului, a oamenilor şi a comunităţii, în instantanee ce-i surprind pulsul în imagini ce nu pot fi transpuse în cuvinte.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu