Când începe Târgul de Crăciun din Piața Unirii din Cluj-Napoca?

Organizatorii au anunțat data  la care va începe Târgul de Crăciun din Piața Unirii din Cluj-Napoca.

Sub sloganul ”Planeta Crăciun”, târgul din Piața Unirii va începe în data de 24 noiembrie.

”Cum ar arăta un Univers în care e Crăciun mereu?
Pentru că sărbătorile de iarnă sunt despre magie, dar și familie, anul acesta Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca pornește într-o aventură spre Planeta Crăciun.  Un loc din Univers în care Crăciunul vine în fiecare zi și în care trăiesc personaje fantastice. 
Surprizele, roata magică și caruselul te vor aștepta pe toată perioada evenimentului, dar îți promitem și o serie de surprize.  Rămâi aproape, venim cu vești bune curând.
Ne vedem din 24 noiembrie în Piața Unirii pentru a crea amintiri împreună. ”, anunță organizatorii.
În acest an, în Cluj-Napoca, vor fi organizate două târguri pentru Crăciun. Al doilea urmează să fie amplasat pe Platoul Sălii Sporturilor „Horia Demian”, recent reabilitat.
Ambele sunt organizate de compania Fantesia Untold SRL care a câștigat contractului de concesiune pentru organizarea celor două evenimente, pentru cinci ani, cu începere din anul 2023.
Dacă târgul din Piața Unirii va avea roată panoramică și carusel, dar și 75 de căsuțe luminate și decorate specific sărbătorilor de iarnă, cel de pe Platoul Sălii Sporturilor va avea un patinoar artificial și 15 de căsuțe iluminate și decorate specific sărbătorilor de iarnă.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu