Bunicii își colindă „Nepoții de Crăciun”

Asociația Magic People invită clujenii duminică, 21 decembrie, de la ora 16:00, la Casa de Cultură a Studenților, la Colindul Bunicilor, un concert de colinde susținut de către vârstnicii de la Centrul de zi numărul I din Cluj Napoca, împreună cu Adriana Berezovski.

Bunicii care vor colinda fac parte din cei 1500 de vârstnici care primesc anul acesta pachete cu alimente de la Nepoți de Crăciun. Sunt persoane care nu au familiile aproape de sărbători și care merită multă iubire și atenție din partea tuturor.

Asociația Magic People organizează acest concert în semn de mulțumire pentru toți cei care au donat în cadrul proiectului Nepoți de Crăciun, dar și pentru clujenii care își doresc să îi cunoască pe bunicuți, sau pur și simplu să asculte un concert tradițional de colinde.

colindul bunicilor

„Acești bunici merită tot respectul nostru, pentru că au avut dorința să facă acest eveniment, și îndrumați de către coordonatoarea lor de la Centrul de zi pentru vârstnici numărul 1 – Mihaela Marcovici, au reușit în mai puțin de 1 lună să pregătească colindele pentru acest concert, să învețe colinde din alte zone ale țării, să repete colindele pe care le știau deja, să formeze un cor unde au petrecut mult timp împreună, formând o echipă, dar mai ales, merită respectul nostru pentru că prin acest concert ne dovedesc tuturor că nu contează vârsta atunci când ne dorim ceva cu adevărat”, trasnmit organizatorii evenimentului.

Concertul de colinde este unul caritabil. Intrarea este liberă, însă cei care doresc să doneze bani pentru bunici, vor putea face acest gest la intrare.

Distribuie:

Postaţi un comentariu