BT lucrează la o ofertă de conversie care să-i ajute pe clienţii Volksbank România care au luat credite în franci elveţieni

Banca Transilvania a luat act de motivarea deciziei definitive a Curţii de Apel Bucureşti, prin care instanţa a respins solicitarea unor clienţi ai Volksbank România privind conversia creditelor din franci elveţieni în lei, la cursul istoric, de la data acordării împrumutului.

Împreună cu echipa Volksbank România, BT lucrează la oferta de conversie care să ajute, prin alernativele sale, clienţii Volksbank România care au luat credite în franci elveţieni, de exemplu, pentru achiziţionarea unei locuinţe pentru familie sau pentru nevoi personale. Lansarea ei este o prioritate pentru BT şi va fi prezentată în momentul în care pachetul de acţiuni al Volksbank România va trece in proprietatea Băncii Transilvania. Scopul ofertei este oferirea unei modalităţi de reducere a expunerii totale faţă de Grupul Financiar Banca Transilvania, precum şi o reducere a ratelor lunare ale clienţilor.

Prezentarea unor soluţii alternative de conversie este considerată de Banca Transilvania o responsabilitate socială, de ajutare a unor clienţi ai Volksbank România, aflaţi în situaţii dificile şi nu este o obligaţie contractuală sau derivată dintr-o decizie a instanţelor de judecată.

Distribuie:

Postaţi un comentariu