BT Leasing finanţează proiecte de eficiență energetică şi energie regenerabilă destinate IMM-urilor (P)

Banca Transilvania / Foto: Dan Bodea

BT Leasing, companie a Grupului Financiar Banca Transilvania, susţine proiecte de eficienţă energetică şi energie regenerabilă destinate IMM-urilor, printr-o linie de finanţare dezvoltată de Uniunea Europeană şi de Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare. Facilitatea face parte din Programul RoSEFF (Facilitatea de Finanţare pentru Energie Durabilă), destinat IMM-urilor din ţară, pentru folosirea mai eficientă a energiei. BT Leasing este prima companie de profil din România inclusă în acest program.

Clienții care primesc aceste finanțări beneficiază, de asemenea, de următoarele: consultanță tehnică şi financiară gratuită, acordare rapidă şi un grant UE între 10 şi 15% din valoarea finanţării, în funcție de parametrii proiectului. Grant-ul aduce IMM-urilor o reducere semnificativă a cheltuielilor operaţionale.

„Datorită beneficiilor pe care le aduce în contextul economic actual, este o soluţie foarte bună de finanţare pentru clienţii noştri. Cunoaştem provocările cu care se confruntă antreprenorii locali şi considerăm că este o  oportunitate de reducere a cheltuielilor şi de creştere a competitivităţii, iar grant-ul UE, de până la 15% din finanţarea accesată, este un stimulent important”, a declarat Titus Nicoară, Director General al BT Leasing.

BT Leasing sprijină astfel investiţiile clienţilor IMM în domenii precum: agricultură, prelucrarea metalelor, injecţia maselor plastice, prelucrarea lemnului,  industria tipografică,  sectorul hotelier şi agro-alimentar.

Distribuie:

Postaţi un comentariu