Bike-sharing gratuit pentru studenții clujeni

30 de biciclete sunt puse gratuit la dispoziția studențiilor din Cluj.

Asociația Green Revolution și Raiffeisen Bank lansează astăzi la Cluj, cel de-al cincilea sezon studentObike, proiect de bike-sharing gratuit, destinat centrelor universitare.

Centrul este amplasat în Campusul Universitar Hașdeu, iar studenții pot închiria biciclete, atât în campusul universitar, cât și în afară acestuia, de luni până vineri, pe bază legitimației valabile de student și a unui act de identitate.

Ca noutăți ale sezonului 2015, studentObike oferă tuturor studenților din Cluj posibilitatea de a închiria bicicletele, indiferent de facultatea pe care o frecventează, dar și o preocupare continuă a creșterii gradului de satisfacție a utilizatorilor prin oferirea de servicii de calitate, dar și a unui personal profesionist, prietenos și pregătit să asigure experiențe plăcute iubitorilor de pedalat.

Foto studentObike Cluj (2)

„În fiecare an adăugăm câte o piesă într-un puzzle. Imaginea din spatele acestui puzzle surprinde o dimineață obișnuită într-un cămin studențesc din România. Și în imagine se văd sute de tineri care pleacă spre facultăți cu bicicletă. Omeni veseli, oamen tineri, oameni frumoși. Această este imaginea care stă în spatele proiectului studentObike, este ceea ce ne inspiră pe noi, ne facem să mergem mai departe, ne determină să îmbunătățim proiectul an de an. În 2015, venim în întâmpinarea nevoilor studenților cu un sistem de închiriere mai flexibil, colaborăm cu securitatea campusurilor pentru siguranță bicicletelor pe timp de noapte, sprijinim acțiunile și proiectele studenților, oferim proiecte și motive în plus pentru adoptarea bicicletei că mijloc de tansport alternativ”, a declarat Raluca Fiser, președinte Asociația Green Revolution.

StudentObike este un proiect național de bike-sharing gratuit pentru studenții din șapte centre universitare, aflate în București (trei centre), Cluj-Napoca, Iași, Ploiești și, începând cu anul acesta, și în Timișoara. În cei patru ani de funcționare, programul studentObike a reușit să scoată peste 80.000 de studenți la pedalat.

Distribuie:

Postaţi un comentariu