Atmosfera anilor ‘90 ajunge, în 15 septembrie, la Cluj-Napoca

După succesul evenimentelor DISCOTECA 80, vedetele anilor 90 vor veni la BTarena Cluj, la prima ediție a DISCOTECA ‘90.

LOU BEGA, LA BOUCHE, CORONA, ICE MC, CAPPELLA, DOUBLE YOU, REDNEX și BELLINI vor susține un show de peste 5 ore, vineri, 15 SEPTEMBRIE 2023, începând cu ora 19:00, la Sala Polivalentă BTarena din Cluj-Napoca.

Biletele au fost deja puse în vânzare cu prețuri speciale începând de la 139 lei și vor fi disponibile pe discoteca90.ro și iabilet.ro începând de joi, 13.04, ora 12:00 la prânz.

DESPRE ARTIȘTII PRIMEI EDIȚII
LOU BEGA
LOU BEGA este artistul ce combină elemente din muzica swing, soul și rap cu ritmuri afro-cubaneze, devenit celebru la finalul anilor ‘90 cu primul său single, „Mambo No. 5”. Acestuia i-au urmat melodiile „I Got A Girl”, „Gentleman”, „Boyfriend” și „Sweet Like Cola”. LOU BEGA a adus o lume întreagă pe ringul de dans și continuă să o facă, chiar și mai bine de 20 de ani mai târziu.

LA BOUCHE
Lane McCray s-a afirmat pe scena muzicală internațională la mijlocul anilor ‘90, alături de regretata Melanie Thornton. Sub numele de scenă LA BOUCHE, cei doi au cucerit topurile și inimile iubitorilor de muzică cu hit-urile „Be My Lover”, „Sweet Dreams”, „You Won’t Forget Me” și „S.O.S”. Azi, McCray continuă succesul formației cu concerte în întreaga lume, alături de voci feminine remarcabile.

CORONA
CORONA, sub numele ei original Olga de Souza, cunoscută ca regina muzicii dance, a debutat în anul 1994 cu melodia „The Rhythm of the Night”, melodie ce a cunoscut, în foarte scurt timp, succesul internațional. Din repertoriul artistei fac parte și hit-urile „Baby Baby”, „Try me out” și „I don’t wanna be a star” (1995). Din 1994 și până în prezent, CORONA concertează pe cele mai mari scene muzicale ale lumii, câștigând aprecierea noilor generații.

 

ICE MC
ICE MC este un rapper britanic ce a debutat în Italia, alături de Savage, cu single-ul „Easy” (1989). Artistul este cunoscut pentru hit-urile „Think About the Way”, „It’s a Rainy Day” și „Take Away the Colour”, fiind apreciat în mod special deoarece îmbină stilul de rap „raggamuffin” cu voci feminine ca backing vocalists.

 

CAPPELLA
Una dintre cele mai renumite formații ale anilor ‘90, CAPPELLA este un succes muzical al acelor vremuri, ce a ajuns să ocupe poziția întâi în topuri cu hit-urile „U Got 2 Let The Music”, „Move On Baby” și „U & Me”. Deși grupul s-a destrămat în 1999, melodiile lor au continuat să încânte petrecerile cu ajutorul DJ-ilor care le-au preluat și mixat compozițiile. Azi, CAPPELLA este formată din Vikki Waters și Jay McCurdy, și umple din nou săli de spectacole cu concerte live în întreaga Europă și în Marea Britanie.

DOUBLE YOU
DOUBLE YOU este o formație de origine italiană, fondată în 1985 de vocalistul William Naraine, devenită celebră cu hit-ul „Please Don’t Go”, o versiune de dans a baladei din 1979 a KC & the Sunshine Band.

 

REDNEX
REDNEX este o formație originară din Suedia, care îmbină muzica country americană cu stilul euro-dance modern. Grupul muzical a urcat pe culmile succesului pe parcursul anilor ‘90, cu melodii ca „Cotton Eye Joe”, „Old Pop in an Oak”, „The Spirit of the Hawk” și „Wish You Were Here”, ajunse deseori în fruntea topurilor din mai multe țări europene.

 

 

BELLINI
BELLINI este o trupă pop fondată în 1997, în Germania, care a adus ritmurile energice ale muzicii braziliene în casele și discotecile acelor vremuri cu hit-ul „Samba de Janeiro”. Acesta a fost urmat de alte melodii cunoscute, printre care cover-ul „Tic, Tic Tac” și „Samba do Brasil”.

Informații despre bilete
Bilete la preț special vor fi puse în vânzare JOI, 13.04, ORA 12:00 LA PRÂNZ.
TARIFELE PRIMELOR 1000 DE BILETE CU PREȚ SPECIAL:
● PARTY ZONE (cu loc în picioare, pe suprafața terenului de joc) – 139 lei
● LOC PE SCAUN cat. 1 – 209 lei
● LOC PE SCAUN cat. 2 – 189 lei
● LOC PE SCAUN cat. 3 – 169 lei

IMPORTANT: la prețurile biletelor afișate mai sus se adaugă comisionul de procesare a vendorului iabilet.ro.

Biletele online sunt disponibile pe discoteca90.ro și iabilet.ro.
ATENȚIE! NU cumpărați bilete de pe viagogo.com! Acest site nu deține drept de vânzare a biletelor la DISCOTECA ’90 CLUJ.

DISCOTECA ’90 CLUJ este un eveniment organizat de Backstage Production.
Din portofoliul de evenimente marca Backstage Production fac parte concerte de succes ca: DISCOTECA ‘80 CLUJ, STING, HAVASI Symphonic Concert, Thomas Anders & Modern Talking band, Bryan Adams (organizator local), Deep Purple, Holograf și EDDA Művek – Rock fără frontiere.

Copiii cu vârsta sub 10 ani au intrare gratuită la Party Zone, respectiv la toate categoriile cu locuri pe scaune, în cazul în care stau în brațele însoțitorului adult. Copiii cu vârsta de peste 10 ani împliniți vor plăti bilet cu preț de adult. Minorii trebuie să fie însoțiți de cel puțin un adult.

REGULAMENTUL DISCOTECA ‘90 CLUJ 2023: https://discoteca90.ro/regulament/
Puteți afla mai multe informații despre concertul DISCOTECA ’90 CLUJ de pe website-ul oficial discoteca90.ro și de pe pagina de Facebook – facebook.com/Discoteca90Cluj.

Distribuie:

Postaţi un comentariu