FOTO | Armin van Buuren, șapte ore live, peste 107 piese remixate și anunțul revenirii la Untold 2019

Pentru al patrulea an consecutiv printre headlinerii Untold, Armin van Buuren a fost dj-ul pe mix-urile căruia festivalierii din 2018 au plecat acasă.

Armin van Buuren a fost de-a lungul edițiilor precedente unul dintre preferații publicului, astfel că de fiecare dată când a fost la pupitrul de la Untold a depășit timpul alocat. Anul acesta, organizatorii l-au lăsat să-și facă de cap cât a vrut, schimbând programul astfel încât dj-ul olandez să fie cel care decide când dorește să apese butonul de turn off. Astfel, ceremonia de închidere a festivalului a avut loc la ora 02:00, după care ritmurile trance ale lui Armin au răsunat pe Cluj Arena până după răsărit, timp de peste șapte ore (până la 09:15).

“Regele”, cum a fost numit artistul, a mixat îmbrăcat cu tricoul naționalei de fotbal a României, a spus în repetate rânduri că e fericit să se afle la Untold, iar la finalul nopții, sau dimineții, a coborât în public, spre bucuria celor câteva mii de oameni care încă erau pe Cluj Arena.

Armin Van Bureen va reveni pe scena Untold și în 2019, anunțul fiind făcut chiar de către DJ, la finalul show-ului, adăugând și că vor fi surprize pentru că se vor împlini 5 ani de Untold.

Mai jos o galerie foto semnată Dan Bodea

Distribuie:

Postaţi un comentariu