André Rieu va concerta la Cluj-Napoca

André Rieu anunță primul concert în Cluj-Napoca

André Rieu vine pentru prima dată, la BT Arena din Cluj-Napoca, pe 5 aprilie 2019, de la ora 20:00, într-un concert ce face parte din turneul mondial 2019. Biletele vor fi disponibile începând de joi,  29 noiembrie, la ora 10:00.

Cu peste 100 de concerte pe an, André Rieu livrează publicului melodii celebre, romantice, înțesate cu numeroase surprize, umor și soliști internaționali de primă clasă. Împreună cu cei 60 de muzicieni, membrii orchestrei sale Johann Strauss, cea mai mare orchestră privată din lume, artistul de origine olandeză susține turnee în întreaga lume de peste 30 de ani.

În septembrie, turneul mondial l-a purtat pe  artist pe marile scene din Statele Unite și Canada, în luna octombrie în Argentina, în noiembrie în Australia, iar în luna decembrie va cuceri publicul din Marea Britanie.

Peste 40 de milioane de CD-uri și DVD-uri vândute, de 30 de ori numărul 1 în topurile internaționale și 500 de discuri de platină îl fac pe André Rieu un adevărat “maestru al mulțimii”, titrează New York Times.

Videoclipurile publicate pe contul său de YouTube au atins până acum peste un miliard de vizualizări și peste 3.7 milioane de fani îl urmăresc pe Regele Valsului pe Facebook.

Distribuie:

Postaţi un comentariu