Amalia Enache despre “pasiune în muncă” la The Woman (P)

Amalia Enache, una dintre cele mai apreciate prezente feminine din televiziune, prezentator al Stirilor Noptii la Pro TV de aproape 12 ani, vine la The Woman pentru a vorbi despre pasiune în muncă, dar şi despre dedicarea cu care se ocupă de proiectele umanitare în cadrul Home and Hope for Children.

Amalia este licenţiată în jurnalism la Facultatea de Litere, secţia Jurnalistică-Franceză şi şi-a început cariera în televiziune în Timişoara, unde a făcut parte timp de 3 ani din echipa Analog.
Pro TV este televiziunea in care Amalia şi-a petrecut deja 14 ani. De-a lungul acestor ani, Amalia a fost reporter-corespondent la secţia “Eveniment”, corespondent acreditat la Guvern, corespondent secţia “Economic”, iar din 2003 este prezentator al Ştirilor Pro Tv de la ora 22.30, o sinteză a celor mai importante ştiri interne şi internaţionale ale zilei şi senior corespondent pentru Ştirile de la ora 19.00.
Amalia este o prezenţă des întâlnită şi în cadrul diverselor evenimente precum Gala Premiilor Bussines Magazin şi Gala Ziarului Financiar pe care le-a prezentat timp de 8 ani, dar şi în cadrul a numeroase alte gale şi evenimente publice, cum ar fi: Halloween Charity Ball, Gala Aspen, Gala Premiilor Gopo, Gala de deschidere a Festivalului Filmului European, Hope Concert la Ateneul Român şi Gala HHC România.
Dincolo de activitatea de jurnalist, din 2010 Amalia s-a implicat activ in Fundaţia Hope and Homes for Children Romania, care se ocupă de copiii abandonaţi, al carei reprezentant special este.

Alaturi de Amalia, la The Woman 2015 va fi prezenta Sigina Luca, o reprezentantă de succes a generaţiei de tineri antreprenori. Sigina este o tânară care vrea mereu mai mult de la sine. Eventos, Luna Cleaning şi Asociaţia Bucătarilor din Transilvania sunt proiectele pe care le-a creat si de care este foarte mândră. Ea susţine că toate proiectele şi activităţile pe care le desfăşoară se datorează curiozităţii de a învăţa lucruri noi, de a cunoaşte oameni diferiţi, de a-şi testa în permanenţă limitele, de a căuta şi accepta provocări noi de fiecare dată.

Sigina Luca_ The Woman

Un alt speaker din cadrul acestei ediţii este Genoveva Hossu, care este decorator şi creator de interioare cu o viziune aparte care aduce culoare, personalitate şi energie fiecărui spatiu. După ce a absolvit Kelly Hopen Design School din Londra, Genoveva a păşit în lumea antreprenoriatului punând bazele showroom-ului Primera Interiors, prin care comercializează textile decorative. Dupa 10 ani de activitate în acest domeniu şi nenuărate proiecte de design interior, finalizate cu multa satisfacţie şi zâmbete din partea clienților, în 2014, Genoveva Hossu a lansat brand-ul INGENO. Satisfacția cea mai mare a Genovevei vine din faptul că a reuşit să cunoască succesul transformându-şi pasiunea pentru frumos în meserie.

Genoveva Hossu_ The Woman

Chef Patrizia Paglieri, Ioana Filipescu, specialist în investment banking, Cristina Chiriac, preşedintele Asociaţiei Naţionale a Antreprenorilor şi Ambasador al Antreprenoriatul Feminin şi Raluca Kişescu, Senior Manager Commercial Marketing Avon România şi Moldova sunt o parte dintre femeile de succes care vor vorbi in cadrul The Woman. Printre temele abordate de către acestea se numără: „Atuuri si Dezavantaje ale Femeilor in Business”, „Anteprenoriat Feminin”, dar si „Strategii pentru Echilibrul Vieții de Business cu cea de Familie”

În programul evenimentului organizatorii au inclus o degustare din cea mai fina ciocolata belgiana preparata manual, în cadrul căreia veti putea învăţa cum să recunoasteti o ciocolata de calitate, care sunt beneficiile acesteia asupra organismului, dar şi câteva mituri legate de ciocolata.

Conferinţa The Woman va avea loc in 6 martie in Cluj-Napoca la Grand Hotel Italia si este sustinuta de catre, Chic Ville, Marty Restaurants, Coquette, Ciao Bella, Mediatic, Impress, Deilani, EuroGSM, SmartHR, Okian, AdMirror, Coriolan, Pierra. Sponsor principal: AVON.

Evenimentul face parte din portofoliul Libero Events.

Libero Events este o agenţie de evenimente in domenii precum: turism, home&deco, comerţ online, medical şi antreprenoriat. De asemenea, organizam târguri şi expoziţii: Touristica, Deco Show şi BookShow. Portofoliu nostru conţine şi conferintele: The Woman, HR Summit, Tecomm, MarkDay, Software Arcitecture Day, dar şi workshopuri şi seminarii.

Distribuie:

Postaţi un comentariu