Alegerile europarlamentare mută Zilele Clujului în luna septembrie

Anunțate inițial pentru perioada 23-26 mai, Zilele Clujului se vor desfășura în acest an la început de toamnă, mai exact între 27-30 septembrie.

”Creativ, dinamic, colorat, multicultural, conectat și incluziv, evenimentul Zilele Clujului reflectă comunitatea căreia îi este dedicat. Ultima ediție a Zilelor Clujului a reunit peste 250.000 participanți în cele 4 zile de evenimente. Ediția din 2019, anunțată inițial pentru perioada 23-26 mai, anterior stabilirii datei alegerilor pentru Parlamentul European, va avea loc în perioada 27-30 septembrie.

Devenit un eveniment de referință pentru clujeni și turiști, Zilele Clujului este o sărbătoare a întregii comunități. Primăria Cluj-Napoca subliniază faptul că implicarea comunității în conturarea programului este elementul cheie căruia i se datorează creșterea festivalului din ultimii ani.

În același timp, anul 2019 are o însemnătate istorică profundă pentru o parte dintre cele mai importante instituții clujene și, implicit, pentru ceea ce reprezintă municipiul nostru astăzi.

Zilele Clujului 2019 vor marca, prin evenimente și acțiuni aparte, sărbătorirea unor instituții clujene remarcabile, care au contribuit activ la dezvoltarea orașului în ultimul secol:

Universitatea Babeș-Bolyai, Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj-Napoca, Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, Teatrul Național Cluj-Napoca, Opera Națională Română Cluj-Napoca, Academia de Muzică „Gheorghe Dima”, Clubul Sportiv Universitatea Cluj, Colegiul Național „George Coșbuc”, Colegiul Național „Emil Racoviță”, Colegiul Național „George Barițiu”, Inspectoratul de Jandarmi Județean „Alexandru Vaida Voevod” Cluj și Gruparea de Jandarmi Mobilă ,,Ștefan Cicio-Pop” Cluj-Napoca.

În acest cadru, Primăria Cluj-Napoca invită publicul de toate vârstele – cetățeni, instituții, ONG-uri sau companii, ca în fiecare an, să contribuie la programul noii ediții a Zilelor Clujului prin idei de evenimente, proiecte sau acțiuni care să rezoneze cu valorile comunității clujene.”, se arată într-un comunicat al primăriei Cluj-Napoca.

Propunerile pot fi transmise pe adresa zileleclujului@primariaclujnapoca.ro sau la Registratura Primăriei municipiului Cluj-Napoca, str. Moţilor nr. 7, precum și la primăriile de cartier, până la data de 16 august 2019. De asemenea, noutățile sunt publicate și pe pagina de facebook http://fb.com/ZileleClujului/.

Distribuie:

Postaţi un comentariu