Aleargă la Crosul Divelor și susține cauza tinerilor cu insuficiență renală cronică

Runners Club organizează pe 7 martie 2015, a doua ediție a Crosului Divelor, eveniment dedicat în exclusivitate doamnelor și domnișoarelor.

„Odată cu venirea primăverii ne dorim să aducem un plus de veselie în viața copiilor și tinerilor afectați de insuficiența renală cronică. Runners Club va dona 20% din fondurile strânse din taxele de participare la Crosul Divelor, Asociației pentru Solidaritate şi Empatie Claudia Safta care se ocupă cu ocrotirea sănătății copiilor și tinerilor înscriși în asociație, prin procurarea de medicamente, aparatură, mijloace de promovare, prin întreținerea și menținerea sănătății acestora în mediul familial și al colectivității”, transmit organizatorii.

Crosul Divelor va fi un eveniment plin de viață și culoare, menit să inspire și să transmită energia primăverii către cei 52 de copii și tineri, beneficiarii direcți ai acestei campanii de strângere de fonduri.

Anul trecut, participantele s-au întrecut în ținute care de care mai vesele. Nu au lipsit tutu-urile, colanții colorați, florile sau alte accesorii feminine. Și în acest an, cea mai creativă ținută va fi premiată, alături de câștigătoarele competiției.

„Divele” pot alege să participe la una dintre cele două probe: de doi sau de cinci km.

Înscrierile se pot face aici.

Distribuie:

Postaţi un comentariu