Află totul despre HR în cadrul HR Summit Cluj-Napoca

HR Summit este cea mai mare platformă dedicată celor care activează în industria de HR și management, reușind sa aducă în același loc reprezentanții a peste 500 de companii din România și Republica Moldova.

HR Summit Cluj Napoca vine săptamâna aceasta cu mai multe exemple practice și mai multe studii de caz pentru specialiștii și managerii de HR prezenți pe 26 și 27 martie la Hotel Golden Tulip Ana Dome.

Joi și vineri, pe 26 și 27 martie, la cea de-a treia ediție HR Summit Cluj Napoca cei 14 speakeri invitați vor dezbate alături de cei peste 150 de participanți teme precum employee engagement, employer rebranding, recrutare și leadership, managementul echipelor, talent management.

Ultimele nouăți din programul acestei ediții HR Summit sunt oferite de:

Lucian Ivan (Resourcing Manager Bergenbier) care le va vorbi participanților despre “Management Trainee Programs” și va împărtăși comunității de HR cum a construit un astfel de program, care a ajuns să fie implementat în Molson Coors la nivel global (CEE, America de Nord si Asia).

Vlad Blaj (Background Screening Ambassador Mindit) ajunge la HR Summit Cluj Napoca unde le va arăta celor prezenți la HR Summit dacă poate CV-ul să prezică performanța unui angajat.

Sesiunea de debate din cea de-a doua zi HR Summit se anunță a fi la fel de interactivă. Aici, Monica Soare (CEO Artwin), Diana Bocăneală (Head of Talent Management and Recruitment) și Ștefan Zoican (HR Manager Saint-Gobain Glass Romania) vor dezbate alături de cei prezenți perspectivele din HR.

Temele dezbătute de invitații acestei sesiuni sunt tendințele sociale la nivelul societății globale și românești și cum influențează acestea domeniul resurselor umane și HR-ul ( recrutare, L&D, flexibilitatea origanizației, outsourcing) – cum se vor face în 2030.

Distribuie:

Postaţi un comentariu