A început loteria vaccinării, marele premiu fiind de un milion de lei. Cum vă puteți înscrie

Ordinele privind condițiile de înscriere la Loteria de vaccinare și stabilirea atribuțiilor instituțiilor implicate și cel privind Regulamentul de organizare a Loteriei de vaccinare au fost publicate în Monitorul Oficial miercuri, 29 septembrie 2021, informează Guvernul României.

Înscrierea la Loteria de vaccinare se va face pe site-ul https://certificat-covid.gov.ro/login, începând cu data de 30 septembrie 2021, de către persoanele cu schemă completă de vaccinare, după generarea certificatului digital al UE privind CoViD-19 pe baza CNP-ului. Ulterior înscrierii, participantul primește un număr de ordine, alocat cronologic, corespunzător momentului înregistrării acestuia în aplicație. Înscrierea pornește cu numărul de ordine 1, pentru primul participant înscris, și continuă până la finalizarea Loteriei de vaccinare, respectiv până la data de 31.12.2021, ora 12.00.

Aplicația permite atribuirea unui singur număr de ordine alocat aceluiași CNP. După finalizarea operațiunii de înscriere, participantul poate vizualiza numărul de ordine alocat. Acesta se transmite prin e-mail către contul de e-mail al utilizatorului autentificat pe site-ul https://certificat-covid.gov.ro/login.

În vederea înscrierii, participantul trebuie să accepte condițiile prevăzute în Ordinul privind Regulamentul de organizare și desfășurare a extragerilor Loteriei de vaccinare.

Sumele virate către Compania Națională «Loteria Română» — S.A (CNLR), necesare pentru fondul de premiere, vor fi asigurate de Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului (MEAT), prin virări de credite de angajament și credite bugetare.

Loteria de Vaccinare oferă un număr total de 1.139 premii, în valoare totală de 15.000.000 lei, după cum urmează:

– 81 de premii săptămânale (80 premii săptămânale în valoare de 10.000 lei + 1 premiu mare săptămânal în valoare de 100 000 lei);
– 3 premii lunare (câte 1 premiu în ultima săptămână a fiecărei luni în valoare de 300.000 lei);
– 2 premii la finalul Loteriei Programului Național de Vaccinare, în valoare de 500.000 lei, respectiv 1.000.000 lei.

Loteria de vaccinare se desfășoară în perioada 3 octombrie 2021 — 31 decembrie 2021 și constă în 19 extrageri organizate în zilele de duminică/vineri, pe parcursul a 14 săptămâni, astfel:

a) 14 extrageri, respectiv câte 1 extragere pe săptămână;
b) 3 extrageri, respectiv câte 1 extragere în fiecare lună;
c) 2 extrageri organizate în săptămâna 14, respectiv în ultima săptămână a acțiunii.

Loteria de vaccinare se înscrie în sfera interesului național de conștientizare a populației României privind importanța vaccinării împotriva virusului COVID-19 și are ca scop creșterea numărului de persoane vaccinate de pe teritoriul României, oferind posibilitatea acestora de a câștiga premii substanțiale în bani prin trageri la sorți organizate de CNLR.

Datele privind extragerile, tipul acestora, precum și informații legate de organizarea Loteriei de vaccinare, vor fi publicate pe site-ul MEAT, într-o secțiune special dedicată.

Distribuie:

Postaţi un comentariu