32 de noi posibilităţi de conexiune oferite de Eurolot prin intermediul rutei Cluj-Varşovia

Pasagerii clujeni, dar nu numai, vor avea posibilitatea să călătorească de pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj spre Varşovia, cu zborul direct oferit de compania aeriană Eurolot, începând cu data de 27 octombrie 2014.

Această destinaţie a fost recent inclusă într-un acord code-share între LOT Polish Airlines şi Eurolot, multiplicând astfel posibilităţile de conexiune ale pasagerilor clujeni, spre destinaţii din întreaga lume.

Prima destinaţie Eurolot deschisă de pe Aeroportul Internaţional Cluj, cu o frecvenţă de șase zboruri/săptămână, va asigura o soluţie eficientă şi comodă pentru pasagerii care tranzitează Aeroportul din Varşovia, prin intermediul unui bilet unic achiziţionat pentru destinaţia finală.

Oferta de conexiuni pentru pasagerii pe ruta Cluj-Varşovia este extinsă cu 32 de noi destinaţii precum: New York, Chicago, Toronto, Moscova, Amsterdam, Copenhaga, Paris Charles de Gaulle, Londra Heathrow, Frankfurt, Budapesta, Stockholm, Stuttgart etc. De asemenea, Eurolot îşi va extinde astfel canalele de vânzări bilete în toată lumea, prin intermediul Lot Polish Airlines, în calitate de membru al Star Aliance.

Acordul dintre cele două companii aeriene simplifică şi posibilităţile de achiziţionare de bilete pentru destinaţia Cluj (Kluż-Napoka) – Varşovia (Warsaw) şi destinaţiile de conexiune. Biletele pot fi achiziționate direct de site-urile www.lot.com şi www.eurolot.com.

Distribuie:

Postaţi un comentariu