29 de firme confirmate la Zilele Carierei în UTCN. Studenții vor realiza machete și roboți

Foto: Dan Bodea

Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca organizează, în perioada 5-9 aprilie 2015, cea de-a treia ediţie a „Zilelor Carierei în UTCN”. Manifestarea se adresează studenţilor şi absolvenţilor Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca, precum şi elevilor de liceu care aspiră către o carieră în inginerie.

Organizat în parteneriat cu 29 de firme interesate să ofere oportunităţi privind construirea unui viitor profesional sigur pentru tineri, „Zilele Carierei” este unul dintre cele mai importante proiecte organizate de Oficiului de Consiliere şi Orientare în Carieră.

În cadrul manifestării, studenţii și absolvenţii vor avea ocazia să participe la o serie de activităţi: expoziție cu lucrări ale studenților, ateliere de creație tehnică, tehnici de branding personal, seri de leadership, expoziții tehnice de produse, tehnologii și servicii ale firmelor, simulari de interviuri pentru angajare organizate de specialişti HR din cadrul firmelor partenere, precum și vizite la sediile unor companii importante.

Machete și roboți

Proiectul va debuta duminică, 5 aprilie 2015, cu o expoziție de lucrări a studenților Universității Tehnice din Cluj-Napoca, eveniment care se adresează întregii urbe prin tematica pe care o propune. În zona artelor, va fi inaugurată expoziția studenților Centrului Universitar Nord din Baia Mare cu titlul „Structuri ale Temporalității – Tehnici de regenerare picturală a imaginii”. De asemenea, se va desfășura un atelier de creație în cadrul căruia studenții vor realiza machete de aeromodele sau roboți.

Proiectul este realizat în colaborare cu parteneri de seamă din rândul marilor firme și companii: Bosch, Betfair, EnergoBit, Emerson, Electrogrup, Fortech, Fujikura, Michelin, Tenaris Silcotub, Siemens, Ullink, Leaders și multe altele.

Distribuie:

Postaţi un comentariu