222 de școli și grădinițe din Cluj își redeschid porțile de luni. Rata de vaccinare în rândul profesorilor a crescut la 71 la sută

Foto: Dan Bodea

Potrivit informațiilor colectate de la nivelul tuturor unităților de învățământ preuniversitar din județul Cluj, statistica datelor centralizate de către Inspectoratul Școlar Județean Cluj, cu privire la rata generală de vaccinare a angajaților și a elevilor din sistemul educațional clujean, este următoarea:

  • 71% cadre didactice vaccinate, reprezentând 6.134 de persoane, în creștere cu 3,04%, de la ultima raportare a unităților din județul Cluj, centralizată de către I.Ș.J. Cluj;
  • 69,90 % personal didactic auxiliar și nedidactic vaccinat, reprezentând 2.126 de persoane, în creștere cu 1, 90 %, de la ultima raportare a unităților din județul Cluj, centralizată de către I.Ș.J. Cluj;

De asemenea, rata de vaccinare a personalului care își desfășoară activitatea în cadrul Inspectoratului Școlar Județean Cluj este de 92%, raportată la totalul celor 50 de angajați ai instituției.

Unitățile de învățământ preuniversitar din județul Cluj au afișat astăzi, 5 noiembrie 2021, rata de vaccinare a personalului care își desfășoară activitatea în unitate, sub forma unei informări numerice și procentuale a datelor proprii, prin raportate la numărul total de angajați/ instituție, cu respectarea tuturor reglementărilor GDPR.

Potrivit datelor furnizate de ISJ Cluj, activitatea școlară va reîncepe luni în 222 de școli și grădinițe, cu prezența fizică a copiilor în clase, în timp ce în celelalte 50 activitatea se va desfășura exclusiv online.

Lista unităților de învățământ în care rata de vaccinare a personalului depășește 60% și în care cursurile pot începe în format fizic:

 

Lista unităților de învățământ în care rata de vaccinare a personalului depășește 60% și în care poate începe școala în format fizic:

 

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu