2.500 de cititori unici pentru transilvaniareporter.ro în prima zi

Primul titlu de deschidere a site-ul transilvaniareporter.ro a fost sincronizat cu coperta de Facebook a paginii (în imagine)

Site-ul transilvaniareporter.ro a fost citit luni, 15 iulie, de aproape 2.500 de vizitatori unici, după ora 8.00, oră la care a fost lansat. Pentru prima zi de viață a unei publicații electronice, considerăm că este un trafic bun, cu atât mai mult cu cât transilvaniareporter.ro nu va face niciodată uz de titluri amăgitoare, pentru a-și „umfla” artificial traficul.

Cei 2.500 de cititori unici au însumat 7.000 de afișări de pagini, ceea ce denotă un mare interes pentru conținutul site-ului. Cei mai mulți dintre vizitatori, 38 la sută, au fost din Cluj-Napoca, pe locul doi situându-se orașul Satu Mare – unde Transilvania Reporter are o importantă subredacție – cu 25 de procente.

Articolul cel mai citit a provenit de altfel din această zonă, fiind vorba despre dezvăluirea legată de fiica patronului Unicarm, cercetată într-un dosar de evaziune cu asigurări de viață. Al doilea cel mai citit articol a fost cel referitor la investiția Michelin de 300 de milioane de euro de la Zalău, iar pe locul trei s-a situat reportajul multimedia realizat în zona unde va avea loc Festivalul „Peninsula” de la Cluj.

Mulțumim tuturor celor care ne-au citit în prima zi și promitem că pe site-ul transilvaniareporter.ro nu veți găsi niciodată știri care conțin în titlu cuvintele „Vezi aici” sau cuvinte-cheie reliefate cu majuscule.

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. Adriana says:

    Hai, na, chiar asa? Ziceti ca nu va place regionalizarea, ca vrem Ardealu’ tat intr-unu’ da’ despre Mures nu scrieti si la Mures nu veniti. Apoi, treaba-i aia?

Postaţi un comentariu