Centru de evaluare COVID-19 la Spitalul Clinic Militar de Urgență Cluj

Începând cu data de 1 februarie, în cadrul Spitalului Clinic Militar de Urgență “Dr. Constantin Papilian” Cluj-Napoca, str. General Traian Moșoiu nr. 22, funcționează  un Centru de evaluare a pacienților infectați cu virusul SARS-CoV-2.

Persoanele interesate sunt primiți în centru în baza unui test pozitiv COVID-19 (efectuat de ambulanță, medic de familie, farmacii sau laboratoare autorizate) și vor avea asupra lor cartea de identitate și cardul de sănătate. Consultația prin centrul de evaluare trebuie efectuată în primele 7 zile de la debutul bolii, după ce a fost anunțat medicul de familie.

Serviciile oferite de centrul din cadrul Spitalului Clinic Militar de Urgență “Dr. Constantin Papilian” Cluj-Napoca sunt: evaluarea pacientului și în funcție de factorii de risc și comorbiditățile existente, analize medicale, investigații radiologice și tratament adecvat formei de boală.

Programările se fac online, pe site-ul spitalului, accesând următorul link: http://smucluj.ro/programari.php?cabinet=CENTRUL%20DE%20EVALUARE%20COVID-19.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu