16 zile de activism împotriva violenței de gen continuă în Cluj-Napoca cu seri de film și discuții

Seria manifestărilor din cadrul campaniei ”16 zile de activism împotriva violenței de gen – Împreună pentru Cluj | Cluj Unites | Együtt Kolozsvárért” continuă la Cluj-Napoca cu seri de film și discuții, în perioada 5-9 decembrie.

Prima întâlnire va avea loc, duminică, 5 decembrie, de la ora 18:00, la Cinema Arta unde va avea loc proiecția specială a filmului Portrait of a Lady on Fire | Portrait de la jeune fille en feu (producție 2019), urmată de o discuție cu publicul moderată de către Alexandra Columban. Mai multe detalii despre acces și bilete: https://www.cinema-arta.ro/bilete.

La Cinema Florin Piersic va fi proiectat, în 7 decembrie, de la ora 19:00, filmul Papicha (producție 2019) oferit de către Institutul Cultural Francez din Cluj-Napoca, iar în 8 decembrie, de la ora 19:15, filmul Becoming Astrid (2018) oferit de către Ambasada Suediei din Bucureşti.

Tot la Cinema Florin Piersic, în 9 decembrie, de la ora 19:00, va rula filmul Te Doy mis Ojos (producție 2003), oferit de către Ambasada Spaniei în România. Detalii despre acces și bilete sunt disponibile accesând link-ul: eventbook.ro/hall/cinema-florin-piersic-cluj-napoca.

Accesul la aceste evenimente se va face în baza certificatului verde și se vor respecta regulile privind distanțarea sociala. Purtarea măștii este obligatorie.

Serile de film fac parte din campania „Împreună pentru Cluj | Cluj Unites | Egyutt Kolozsvárért – 16 zile de unitate, inspirație și acțiune împotriva violenței de gen care se derulează până pe 10 decembrie.

Pe parcursul celor 16 zile, în cadrul campaniei se desfășoară o serie largă de evenimente și activități în Cluj-Napoca, cu scopul de a combate violența împotriva femeilor și de a strânge fonduri pentru adăposturile pentru victimele violenței domestice din Cluj împreună cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Cluj (DGASPC).

Distribuie:

Postaţi un comentariu