13 teste de salivă pozitive cu Covid printre elevii clujeni, în această săptămână. Opt au fost infirmate de testele PCR

Potrivit informațiilor colectate de la nivelul tuturor unităților de învățământ preuniversitar din județul Cluj, astăzi, 17 decembrie 2021, statistica datelor centralizate de către Inspectoratul Școlar Județean Cluj, cu privire la rata generală de vaccinare a angajaților din sistemul educațional clujean, este de 78,86% personal angajat vaccinat, reprezentând 9.371 de persoane.

Statistica datelor colectate de la nivelul tuturor unităților de învățământ preuniversitar din județul Cluj, privind situația epidemiologică din unitățile de învățământ preuniversitar, cuprinse în rețeaua școlară a județului Cluj, este următoarea:

  • Număr de unități  de învățământ (PJ/AR) cu activitatea exclusiv față în față_441;
  • Număr de unități  de învățământ (PJ/AR) cu activitatea în sistem online_1;
  • Număr de unități  de învățământ (PJ/AR) integral în sistem online, ca urmare a aplicării art.3, alin.2, din Ordinul Comun M.E./M.S., nr. 5338/1.082/1.10.2021( solicitare a unității și aprobare I.Ș.J. Cluj)_1;
  • Număr de clase din unitățile de învățământ ( PJ/AR) cu activitatea față în față suspendată_47;
  • Număr de cazuri active preșcolari/elevi confirmați Covid-19_ 77;
  • Număr de cazuri active personal confirmat Covid-19 (didactic, nedidactic, auxiliar) _ 25.

În județul Cluj, în perioada 13-17 decembrie 2021, s-au aplicat 91.958 de teste non-invazive, conform Instrucțiunii, nr. 2503/19.11.2021, emisă de către Ministerul Sănătății și s-au identificat 13 elevi cu rezultate pozitive.

Potrivit informațiilor comunicate de la nivelul unităților școlare, 3 elevi au fost reconfirmați ca fiind pozitivi prin retestarea PCR, 8 elevi au primit rezultatul negativ prin testarea PCR, iar 2 rezultate sunt în curs de verificare prin retestare cu teste PCR.

Unitățile de învățământ preuniversitar din județul Cluj au afișat astăzi, 17 decembrie 2021, rata de vaccinare a personalului care își desfășoară activitatea în unitate, sub forma unei informări numerice și procentuale a datelor proprii, prin raportare la numărul total al angajaților din instituție, cu respectarea tuturor reglementărilor GDPR.

Statistica ratei de vaccinare a personalului pentru fiecare unitate de învățământ preuniversitar din județul Cluj poate fi consultată în anexa atașată și pe site-ul I.Ș.J. Cluj.

Distribuie:

Postaţi un comentariu