100 de saci cu deşeuri au fost colectaţi din Cheile Turzii

O echipă formată din reprezentanţi ai executivului Consiliului Judeţean Cluj, împreună cu angajaţi ai Serviciului Public Salvamont-Salvaspeo a participat la ecologizarea traseului deschis turiştilor din Rezervaţia Naturală , , Cheile Turzii”.

Această acţiune a vizat, în special, igienizarea şi menţinerea în condiţii corespunzătoare a rezervaţiei, dar şi pregătirea acesteia pentru afluxul de turişti şi vizitatori ce sunt aşteptaţi pe parcursul întregului sezon estival. În cadrul acestei activităţi de voluntariat desfăşurată de către echipa Consiliului Judeţean Cluj, alături de reprezentanţii Serviciului Public Salvamont-Salvaspeo au fost colectaţi peste 100 de saci cu diverse deşeuri nedegradabile, aceştia fiind transportaţi până la ieşirea din rezervaţie şi preluaţi ulterior de autospecialele unei firme specializate de salubritate.

„Acţiunea de astăzi prefaţează Sfintele Sărbători Pascale şi ziua de 1 mai, sărbători care anul acesta se suprapun şi care, în mod tradiţional, sunt sărbătorite de mii şi mii de turişti români şi străini în această minută rezervaţie naturală a Cheilor Turzii. Ne-am dorit ca acest obiectiv turistic de maximă atractivitate al judeţului să se primenească şi să poată primi astfel în condiţii optime afluxul mare de turişti pe care îl anticipăm” a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Marius Mînzat.

Rezervaţia Naturală , , Cheile Turzii” este un obiectiv turistic de interes naţional.

Postaţi un comentariu