10 din 10. U-BT Cluj își continuă seria de succes din Liga Națională de baschet

Foto: Dan Bodea (arhivă)

Baschetbaliștii de la U-BT Cluj-Napoca s-au impus cu scorul de 86-73 în fața formației CSM Miercurea Ciuc, într-o partidă disputată în Liga Națională de Baschet Masculin (LNBM).

Alb-negrii au un parcurs fără greșeală în actualul campionat, victoria din secuime fiind a 10-a din tot atâtea meciuri disputate în LNBM. De altfel, trupa lui Mihai Silvășan a început așa cum și-a obișnuit fanii, în forță, detașându-se încă după primele aruncări (7-0).

Campionii României nu au forțat decât atât cât a fost necesar, în primele două secvențe ale întâlnirii pe care și le-au adjudecat cu 28-16, respectiv 22-18. Repriza a doua a fost încă una experimentală pentru U-BT și pentru Mihai Silvășan.

Pentru că nu s-a pus nici un moment problema învingătoarei, tehnicianul clujean și-a permis să le ceară jucătorilor să exerseze tot ce nu a fost definitivat la antrenamente până acum. După victoria de la Miercurea Ciuc, U-BT a trecut pe primul loc în clasament cu un meci mai puțin disputat.

Stefan Bircevic, cu 14 puncte marcate și 7 recuperări a fost cel mai impotrtant om al clujenilor. Patrick Richard și Ștefan Grasu au contribuit și ei cu câte 12 puncte, iar Karel Guzman a reușit 11 puncte.

Pentru U-BT Cluj urmează meciul din Basketball Champions League, cu Happy Casa Brindisi, la mijlocul săptămânii viitoare, miercuri, 15 decembrie, apoi jocul din LNBM, pe teren propriu, cu FC Argeș.

Distribuie:

Postaţi un comentariu