”U” BT Mobitelco pierde duelul cu BC Timișoara

Chiar dacă a marcat 15 puncte, Dariu Hargrove nu a putut face nimic pentr a aduce formației sale o victorie în deplasarea de la Timișoara. (Foto: Dan Bodea)

După nouă victorii consecutive în campionat, ”U” BT Mobitelco a fost finalmente răpusă în deplasarea de la Timișoara, cu scorul de 77-90. Imbatabili în acest sezon pe teren propriu, clujenii nu au izbutit să confirme și pe teren advers, unde echipa de pe malul Someșului Mic a tot avut probleme în acest sezon. De această dată, omul negru pentru clujeni a fost micuțul conducător de joc al timișorenilor care le-a marcat nu mai puțin de 32 de puncte.

Chiar dacă au început bine, câștigând primul sfert cu 20-14, în sfertul doi situația a scăpat de sub control.  Jovanovic a declanșat asaltul din spatele arcului de cer, încheind prima repriză cu un avantaj de 6 puncte.  În partea a doua a meciului, „studenții” s-au aflat într-o continuă alergare după timișorenii, însă fundașii Jovanovic și Conley au fost de neoprit, terminând meciul cu 32 respectiv 21 de puncte.

Timișorenii au mizat pe cartea aruncărilor de trei puncte, transformând 16 dintre cele 41 aruncări avute, în timp ce „gurile de foc”  ale formației clujene au lăsat impresia că astenia de primăvară are efecte nedorite asupra jocului lor. Silvășan a terminat cu 14 puncte  (5/16 la aruncările din acțiune) în timp ce sărbătoritul zilei, Branko Cuic, a marcat 23 de puncte, insuficient pentru a anula aportul cuplului Jovanovic&Conley, care eu marcat împreună 53 de puncte și au făcut ca scorul final să fie 90-77 pentru BC Timișoara.

Cu această înfrângere U BT Mobitelco are un record 14 victorii și 6 înfrângeri. Pentru clujeni, meciul următor va fi pe teren propriu împotriva rivalei Asesoft Ploiești, consemnându-se astfel duelul singurelor echipe neînvinse pe teren propriu în această ediție de campionat.

Distribuie:

Postaţi un comentariu