România – Spania se joacă la Cluj!

Foto: Dan Bodea

Amicalul de lux dintre echipele naționale ale României și Spaniei, fostă campioană mondială, programat la data de 27 martie, se va disputa pe Cluj Arena. Anunțul a fost făcut de șeful Federației Române de Fotbal (FRF), Răzvan Burleanu, după ce a fost anunțat de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) că Arena Națională nu va primi aviz de funcționare.

Oficialul FRF dăduse, luni, un ultimatum Primăriei Generale a capitalei, să lămurească problema celui mai mare stadion din ţară. „Am observat și eu că am primit cu foarte mare rapiditate un răspuns. Credeam că noaptea e un sfetnic bun, dar acum vă pot confirma în mod oficial că meciul cu Spania se va juca la Cluj. Am vorbit cu reprezentanții naționalei Spaniei și au spus că nu e nicio problemă. Singura problemă e legată de gazon.

Specialiștii vor decide dacă el va putea susține două meciuri și 4 antrenamente într-un timp atât de scurt. Ca variantă de rezervă iau în calcul mutarea meciului de pe 23 maritie, cel cu Lituania, pe stadionul CFR-ului sau la Giurgiu. Nu sunt trist, dar sunt frustrat de cele întâmplate. Aștept cu o la fel de mare rapiditate un răspuns legat și de cerea făcută celor de la Primărie de a ne da spre administrare Arena Națională”, a declarat pentru Digisport preşedintele FRF, Răzvan Burleanu.

Cluj-Napoca este în acest moment singurul oraş din România care are două stadioane ce pot găzdui evenimente sportive internaţionale la cele mai înalte standarde.

Distribuie:

Nu există Comentarii

Postaţi un comentariu