România – Spania se joacă la Cluj!

Foto: Dan Bodea

Amicalul de lux dintre echipele naționale ale României și Spaniei, fostă campioană mondială, programat la data de 27 martie, se va disputa pe Cluj Arena. Anunțul a fost făcut de șeful Federației Române de Fotbal (FRF), Răzvan Burleanu, după ce a fost anunțat de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) că Arena Națională nu va primi aviz de funcționare.

Oficialul FRF dăduse, luni, un ultimatum Primăriei Generale a capitalei, să lămurească problema celui mai mare stadion din ţară. „Am observat și eu că am primit cu foarte mare rapiditate un răspuns. Credeam că noaptea e un sfetnic bun, dar acum vă pot confirma în mod oficial că meciul cu Spania se va juca la Cluj. Am vorbit cu reprezentanții naționalei Spaniei și au spus că nu e nicio problemă. Singura problemă e legată de gazon.

Specialiștii vor decide dacă el va putea susține două meciuri și 4 antrenamente într-un timp atât de scurt. Ca variantă de rezervă iau în calcul mutarea meciului de pe 23 maritie, cel cu Lituania, pe stadionul CFR-ului sau la Giurgiu. Nu sunt trist, dar sunt frustrat de cele întâmplate. Aștept cu o la fel de mare rapiditate un răspuns legat și de cerea făcută celor de la Primărie de a ne da spre administrare Arena Națională”, a declarat pentru Digisport preşedintele FRF, Răzvan Burleanu.

Cluj-Napoca este în acest moment singurul oraş din România care are două stadioane ce pot găzdui evenimente sportive internaţionale la cele mai înalte standarde.


Publicitate

Nu există Comentarii

Postaţi un comentariu