Olimpia şi-a prezentat noile achiziţii

Cu un lot îmbunătăţit, Olimpia şi-a propus să termine între primele opt echipe la finalul sezonului.

La formaţia pregătită de Tibi Csik sunt aşteptaţi să vină în probe şi patru jucători de la CFR Cluj.„Vom mai aduce jucători importanţi. Obiectivul nostru este clasarea între primele opt echipe în tur. În funcţie de ce se întâmplă în prima jumătate a acampionatului, vom stabili şi care va fi obiectivul final”, a declarat preşedintele Dan Băbuţ.

Noile achiziții ale clubului sunt Lemac Denis  – Dinamo, Ervin Zsiga, Dumitru Munteanu – Luceafărul Oradea, Ene Cornel – CFR Cluj, , Szekely Lorand – Delta Tulcea, Anca Iulian, Istavn Schwarczkopf   – Luceafărul Oradea, Vlad Bujor, Gombar Paul Alin – Concordia Chiajna.

Stadionul va suferi şi el modificări în următoarea perioadă. Vor fi montate 1.500 de scaune galben-albastre, tribuna de sus va fi izolată, iar sala de protocol va fi modernizată. În partea de jos a stadionului va exista o sală de şedinţe, în care se vor ţine şi conferinţele de presă. Tribuna oficială va fi acoperită, iar la intrare vor fi amplasare camere de supraveghere. Lucrările vor fi gata în maximum trei săptămâni. „Lotul este conturat în proporţie de 98%, poate vor sosi săptămâna viitoare încă unul sau doi jucători. Seria noastră este una foarte puternică, poate la fel ca şi cea din Liga I. Avem nume cu un istoric în spate, dar noi ne vom pregăti şi, împreună, vom face o figură frumoasă”, a transmis Ioan Câmpean, preşedintele comitetului executiv al Olimpiei, formaţie care a câştigat amicalul disputat sâmbătă în compania celor de la Cigand, scor 2-1.

[stextbox id=”custom” caption=”Lotul Olimpiei”]

Portari: Anca, Şuta, Szekely
Fundaşi: Mureşan, Ene, Moş, Munteanu, Molnar, Iuhas
Mijlocaşi: Villand, Sabău, Kinczel, Micaş, Schwarczkopf, Zsiga, Hanus, Gombar
Atacanţi: Feher, Roghină, Gavrilescu, Dragoş, Bujor, Lemac, Prodan
Antrenori:  Tiberiu Csik, Ion Dragomir, Paul Levente, Suciu Ovidiu

[/stextbox]

Distribuie:

Postaţi un comentariu