Naționala de fotbal feminin scrie istorie! Vino să încurajezi din tribune “tricolorele” la meciul decisiv cu Portugalia și le poți însoți la Euro 2017!

Echipa națională de fotbal feminin întâlnește marți, 25 octombrie, selecționata Portugaliei, în meciul decisiv pentru calificarea la Euro 2017. După 0-0 la Lisabona, returul barajului se dispută pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, de la ora 18.00.

Accesul este gratuit, pe baza biletelor care se pot ridica direct de la stadion în cursul zilei de marți.

În plus, fanii se pot înscrie la un concurs care le oferă șansa de a ajunge la unul din meciurile pe care tricolorele le vor disputa la Euro dacă trec de Portugalia. Ar fi o calificare istorică: pentru prima dată, naționala feminină  de fotbal poate ajunge la un turneu final!

„Tricolorele” au jucat la Cluj ultimele meciuri din grupa de calificare, cu Ucraina și Grecia, iar aceste două victorii le-au trimis la barajul cu Portugalia, aceasta fiind o performanță istorică în sine pentru fotbalul feminin românesc.

Federația Română de Fotbal invită toți suporterii să vină alături de „tricolore” și să le susțină din tribunele stadionului acum, când au cel mai mult nevoie de noi!

Iată momente din meciul la care s-a decis prezența echipei la barajul cu Portugalia.

Link video

CONCURS:

Ia-ți biletul gratuit la meciul naționalei feminine de fotbal cu Portugalia, susține echipa și intră în concursul care te poate duce, pe tine și încă un prieten,  la unul din cele trei meciuri de la EURO 2017 care se joacă în Olanda.  Află detalii despre concurs aici  și #HaiRomânia! Biletele se ridică de la casieria stadionului „Dr. Constantin Rădulescu” marți, 25 noiembrie, între orele 11 și 18.

Calificarea la Euro ar reprezenta o premieră pentru fotbalul feminin din România, la fel cum o premieră absolută sunt şi cele două partide amicale pe care tricolorele le vor disputa în noiembrie cu SUA, pe tărâm american, cu cea mai titrată naţională din istoria fotbalului feminin.

 

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu