Mai bine mai târziu, mai bine la Cluj! Adrian Mutu se retrage, anul viitor, la Sports Festival

Foto: Dan Bodea

Fostul internațional al României, Adrian Mutu, va juca meciul de adio, anul viitor, la Cluj-Napoca, în cadrul Sports Festival 2020. Anunțul a fost făcut public, marți, la Cluj-Napoca în cadrul unei conferințe de presă la care a participat și fostul fotbalist.

Foto: Dan Bodea

A treia ediție a Sports Festival aduce în prim-plan un meci de gală între fostele glorii ale echipei naționale de fotbal a României și o echipă în care vor străluci Adrian Mutu și prietenii lui, la rândul lor foști fotbaliști de legendă.

Evenimentul va avea loc în data de 13 iunie 2020, iar clujenii vor avea ocazii să-i vadă sau să-i revadă, printre alții, pe Andrea Pirlo și Francesco Totti. Meciul se va disputa pe Cluj Arena, iar biletele pentru acest meci spectacol pot fi achiziționat începând de marți, 8 octombrie 2019. Prețurile sunt cuprinse între 25 și 150 de lei.

Foto: Dan Bodea

„Este o onoare pentru noi să-l avem alături pe Adrian Mutu, cel care a ales să își organizeze meciul de retragere alături de noi. Cred că l-am convins prin seriozitatea noastră. Noi am încercat și am reușit să aducem cele mai mari nume din lumea sportului astfel că, propunerea către Adi a venit natural. Dacă l-am avut aici pe Gică Hagi, alegerea lui Adi Mutu a venit natural”, a declarat Mirel Alexa, coorganizator Sports Festival.

În cadrul Sports Festival 2020 vor avea loc două meciuri demonstrative, unul de tenis și unul de fotbal. Organizatorii își propun să încurajeze sportul și mișcarea astfel că participanții la evenimente vor putea alege să practice sau să se inițieze în peste 30 de discipline sportive. Pe lângă numele menționate, organizatorii a dat asigurări că se poartă discuții cu alte nume mari din fotbalul internațional.

Distribuie:

Postaţi un comentariu