Cherecheş va depune jurământul de primar

Foto: Dan Bodea

Primarul ales al municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, va depune jurământul prevăzut de lege pe 18 iulie, ora 12.00, în sala Europa a Primăriei Baia Mare.

Purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Gherla, Elisabeta Fetche, spune că instituţia pe care o reprezintă şi Consiliul local Baia Mare au căzut de acord asupra locului respectiv, după ce în prealabil sala respectivă a fost verificată dacă este corespunzătoare din punct de vedere operativ. Ea a mai spus că primarul Cătălin Cherecheş va fi dus la Baia Mare sub escortă şi că imediat după depunerea jurământului va fi readus la Penitenciarul Gherla.

Iniţial, Penitenciarul Gherla a respins o cerere a primarului ales al municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, de a depune jurământul de primar pe 3 iulie, în Catedrala Episcopală din Baia Mare.

Pe 27 aprilie, Cătălin Cherecheş a  fost arestat pentru 30 de zile, printr-o sentinţă a Tribunalului Cluj, pentru luare de mită în formă continuată, iar pe 5 iunie a fost ales din nou primar al municipiului Baia Mare, în timp ce el se afla în stare de arest.

Distribuie:

Nu există Comentarii

Postaţi un comentariu