Euromedia, exasperată de afișajul ilegal din Cluj. Agenția a „anulat” spectacolele de pe afișe

eepurl.com

Misterul benzilor pe care scrie „ANULAT”, aplicate peste afișele de promovare a unor spectacole a fost elucidat, joi. Reprezentanții Euromedia, firma de publicitate outdoor, care se ocupă de stațiile de transport în comun din Cluj-Napoca, sunt cei care de fapt au lipit benzile cu „ANULAT” în semn de protest față de distribuitorii de afișe care au vandalizat mai multe stații din oraș.

Bogdan Vasile, directorul general al Euromedia, a declarat pentru transilvaniareporter.ro că se confruntă cu această situație de mult timp și în consecință acesta este un mod de a-i pedepsi pe cei care lipesc acele afișe. „Noi avem contract cu Primăria, deci treaba noastră este să avem grijă de stații. Însă, acești distribuitori de spectacole nu vor să înțeleagă că stațiile nu aparțin domeniului public și că nu au voie să lipească nimic pe ele. Mă costă sute de mii de euro să le dau jos, sunt foarte greu de curățat. Este imposibil de comunicat cu acești oameni”, a mărturisit Bogdan.

„Atâta timp cât organizatorii spectacolelor lipesc afișe în locurile pe care noi le întreținem, așa și noi putem lipi peste ce pun ei. Metoda asta a fost folosită și în alte țări și a mers. De asemenea, în București a fost la fel, o perioadă s-au potolit, însă mai nou iar văd tot felul de afișe. M-am certat și cu Ștefan Bănică Jr. din această cauză, mi-a spus că de ce îi stric spectacolul și așa mai departe. Eu nu am nimic cu nimeni, nici cu organizatorii, cu nimeni, dar nu pot permite ca cinevă să vandalizele locurile în care eu plătesc o chirie”, a adăugat Bogdan.

Directorul de la Euromedia a mai specificat că a încercat să ajungă la o înțelegere cu organizatorii. „Am discutat cu ei, le-am trimis tot felul de comunicate, le-am făcut oferte, prețuri speciale, însă nu am ajuns la niciun acord”, a încheiat Bogdan Vasile.

Textul inițial cu privire la „anularea” spectacolelor îl găsiți aici.

 

3 Comentarii

  1. mihai spune:

    da’ firmele care organizeaza spectacole si lipesc afisele acolo ce zic? de ce nu’i intrebati? de ce nu respecta proprietatea omului daca el plateste chirie pe ea?

  2. DanT spune:

    Faina ideea! … plus ca daca au pus afise ilegal o merita din plin.

  3. Doris spune:

    Există amenzi pentru afișe lipite fără autorizație și, mai ales, în stații de autobuz. Însă, după cum arată afișele astea cred că fac parte din aceeași serie cu cele pe care le găsim în Deva, Timișoara, Arad, Oradea și alte orașe. Adică sunt lipite de firma unuia care nu doar că are pile sus-puse, ci ocupă chiar el o funcție destul de simpatică. Euromedia n-are nicio șansă să scape de ei, pentru că sunt niște nesimțiți ordinari.

Postaţi un comentariu