Lidl pregătește al șaptelea magazin din Cluj Napoca, pe strada Alexandru Vaida Voievod

Foto: Dan Bodea

Lanțul de supermarketuri Lidl construiește încă un magazin în Cluj-Napoca. Este vorba despre un proiect care va demara pe strada Alexandru Vaida Voievod numărul 59, una dintre cele mai dinamice zone din oraș. Acesta este al șaptelea magazin pe care retailerul german îl deschide în municipiul Cluj Napoca si al 11-lea din județul Cluj.

Recent Lidl a demarat construcția unui magazin și pe strada Frunzișului. ”Noul magazin este în conformitate cu standardul Lidl, având o suprafață de 1.200 mp și aproximativ 100 de locuri de parcare. Magazinul va crea aproximativ 20 de noi locuri de muncă”, a precizat pentru Transilvania Reporter, Maria Pârvuleasa de la Biroul de presă Lidl România.

Potrivit acesteia încă nu s-a stabilit o dată certă pentru inaugurarea noului magazin. ”Construcția unui magazin depinde de o serie de factori externi, cum ar fi condițiile meteo sau o serie de aspecte administrative, de aceea, este prematur să ne pronunțăm referitor la o dată exactă pentru inaugurare”, a spus Pârvuleasa.

De altfel pentru viitorul magazin deja Lidl recrutează vânzători și asistent manager de magazin.

Magazinul Lidl de pe strada Alexandru Vaida Voievod va fi amplasat la aceeași adresă cu un proiect imobiliar al celor de la S.C. Agromec Cluj S.A, S.C. Servagromec Cluj S.A și S.C. Agromec care au autorizații de construcție pentru patru corpuri de clădiri de birouri și spații comerciale. Zona este una dinamică din punct de vedere imobiliar, în apropiere se află Iulius Mall, Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, dar și sediul a numeroase companii și ansambluri rezidențiale.

Citește și Lidl se extinde în Cluj-Napoca cu un nou magazin pe strada Frunzișului

 

Postaţi un comentariu