Lidl se extinde în Cluj-Napoca cu un nou magazin pe strada Frunzișului

Foto: Dan Bodea
eepurl.com

Retailerul Lidl continuă investiţiile în România şi va inaugura un nou magazin în Cluj-Napoca. Al șaselea magazin din rețeaua Lidl va fi amplasat pe varianta Mănăștur – Zorilor, pe strada Frunzișului și va construit pe o suprafață de 915 mp.

În aceeași zonă, încă din anul 2010, este în discuție construcția unei clădiri de birouri. De asemenea, în proiectul aprobat în ședința de Consiliu Local a Primăriei, investitorul s-a angajat și să realizeze un drum de acces și un sens giratoriu.

Clădirea de spații comerciale, servicii și birouri va fi structurată 3S/D+P+M+14E+etaj restrâns. Ridicarea noului magazin va aduce și o serie de modificări în ceea ce privește circulația rutieră, am aflat de la Biroul Mass-media al primăriei Cluj-Napoca.

Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodea

„Consiliul local al municipiului Cluj-Napoca a aprobat încă din toamna anului trecut, respectiv la data de 17 septembrie 2015, Plaunul Urbanistic Zonal pentru strada Frunzișului (Nord și Sud), pentru ca în zona respectivă să fie construită o nouă unitate comercială a retailerului Lidl. Conform hotărârii aprobate de Cinsliul Local, în zonă va fi reorganizată circulația rutieră, în sensul în care va fi realizat de către investitor un drum de acces către unitatea comercială. Vor fi realizate, deasemenea, un sens giratoriu, stradă de legătură cu centura de ocolire sud a municipiului, precum și un drum necesar pentru lărgirea străzii Frunzișului. Va fi, de asemenea, consolidat și dealul pe care urmează să se ridice construcția respectivă”, a declarat Iulia Perșa, reprezentanta biroului Mass-media al primăriei municipiului Cluj-Napoca.

Lidl este prezent în România începând din octombrie 2011, reţeaua sa însumând în acest moment peste 190 de magazine. Lidl România are în prezent peste 4000 de angajați în centrele logistice, reţeaua de magazine şi în sediul central. Lidl este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa, activând în 29 de țări şi având peste 140 de centre logistice ce asigură aprovizionarea celor aproximativ 10.000 de magazine. Cu peste 200.000 de angajați, Lidl se numără printre primii 10 comercianți de produse alimentare la nivel mondial.

 

Postaţi un comentariu