FOTO| Hotelul Platinia, deschis în mod oficial: „Vrem să devină cel mai bun hotel de cinci stele din România”

Penthouseul de la etajul 11 a găzduit-o recent pe jucătoarea de tenis Simona Halep. (Foto: Dan Bodea)

La aproape patru luni de la momentul în care a primit primii clieniți, Hotelul Platinia a fost deschis oficial joi, acesta fiind cel mai nou hotel de cinci stele din Cluj-Napoca. Cu 121 de apartamente împărțite în cinci categorii, hotelul este parte a proiectului imobiliar cu funcțiuni mixte Platinia Shopping Center&Hotel. Obiectivul pune accent pe spații generoase, finisaje de înaltă calitate, facilități și servicii premium, conducerea Platinia explicând faptul că își dorește ca, în viitor, acest hotel să fie recunoscut la nivel național ca fiind cel mai bun hotel de cinci stele din România.  

Foto: Dan Bodea

Hotelul Platinia este un hotel full service, având un total de 121 de apartamente. Oaspeții hotelului pot opta între cinci tipuri de apartamente, realizate după un design contemporan, cu discrete note industriale. Suprafețele de cazare sunt generoase, pornind de la 55 mp și ajungând până la 320 mp pentru Penthouse-ul de la ultimul nivel, 11.

Acesta este de fapt și „perla coroanei”, primul locatar al penthouse-ului fiind nimeni alta decât numărul 1 al tenisului feminin mondial, jucătoarea Simona Halep. Penthouse-ul are terasă panoramică, două dormitoare spațioase, trei băi cu steam shower, jacuzzi, cadă, duș, zonă de birou, living spațios și având o înălțime a plafonului de 3,7 m.

Foto: Dan Bodea

Prețurile încep de la 150 de euro/noapte și variază în funcție de perioada aleasă și de tipul de apartament dorit. Potrivit administratorilor Hotelului Platinia, gradul de ocupare este, în medie, la 50-55%, vârfuri fiind înregistrate în perioadele cu evenimente de anvergură în municipiu, așa cum a fost cazul weekendurilor în care în oraș s-au desfășurat meciuri din cadrul FedCup și DavisCup.

Oaspeții cazați beneficiază de welcome corner cu cafea și răcoritoare în lobby, complimentary package în apartament (apă, ceai, cafea), serviciu concierge, mic dejun, room service, acces la sala de fitness și saună, internet wireless gratuit, servicii de spălătorie și curățătorie. Hotelul Platinia dispune de un centru de conferințe modern cu trei săli multifuncționale și două restaurante a la Carte: restaurantul Amagusto, cu specific italian și restaurantul Sakura, cu specific asiatic. În plus, oaspeții cu autoturisme au acces în parcarea subterană, securizată cu control acces și supravegheată video.

Hotel Platinia 1 Hotel Platinia 2 Hotel Platinia 3 Hotel Platinia 4 Hotel Platinia 5 Hotel Platinia 6 Hotel Platinia 7 02W0A9144 02W0A9181 02W0A9069 02W0A9081 02W0A9088
<
>

Postaţi un comentariu