Cluj Blues Fest aduce ritmurile de blues la Muzeul Etnografic al Transilvaniei

Foto: Straight From The Bottle

Între 7 şi 8 noiembrie Cluj Blues Fest aduce ritmurile de blues mai aproape de public.  Evenimentul propune două seri de muzică de calitate, cu formații din Ungaria, Bulgaria şi România, dar și un workshop de tehnici vocale realizat de apreciată artistă Aminda.

Concertele vor avea loc în 7-8 noiembrie, orele 19.30, la Muzeul Etnografic al Transilvaniei, fosta clădire „Reduta”, în aceeași sală unde au cântat Franz Liszt, în 1846, şi Johannes Brahms, în 1879. Înaintea concertelor, festivalul propune workshop-uri, demonstraţii de instrumente specifice genului și dezbateri cu personalităţi ale muzicii clujene. De asemeneavor fi prezenţi la cursanţi ai Academiilor de muzică clujene.

Amatorii de lectură vor avea la dispoziție un stand de carte și CD-uri de blues și jazz, amenajat de librăria Bookstory. Artiştii invitaţi la prima ediţie sunt: Rareş Totu’s Midnight Sun (România), Vasko the Patch and Poduene Blues Band (Bulgaria), Borsodi Blue Band (Ungaria), Straight from the Bottle (România)

 Biletele se vor pune în vânzare de vineri, 24 octombrie, la Muzeul Etnografic al Transilvaniei (str. Memorandumului nr. 21), zilnic marţi-duminică. De asemenea, bilete se pot achiziţiona de la Librăria Bookstory, b-dul.Eroilor  nr.6, orele 10.00-21.00. Preţul biletului pentru o zi de festival este de 40 de lei, iar abonamentul pentru cele două zile este de 60 de lei.

Evenimentul este organizat de Clujulcultural.ro și Muzeul Etnografic al Transilvaniei, cu susținerea fundației Transilvania Leaders.

Postaţi un comentariu