John Newman vine la Untold Festival. Anunțul a fost făcut de artist pe Facebook, înaintea organizatorilor

Foto: www. youtube.com
eepurl.com

Cântărețul britanic John Newman va veni la Cluj-Napoca în această vară în cadrul Untold Festival (30 iulie-2 august), potrivit unui anunț făcut pe pagina sa oficială de Facebook.  Astfel, artistul se alătură celorlalte nume din festival anunțate anterior de organizatori: David Guetta, Avicii,  ATB, rapperul Tinie Tempah, starul american de hip-hop Fatman Scoop sau duo-ul suedez Cazzette.

Mesajul lui John Newman, în care își exprimă nerăbdarea de a vizita România în această vară și de a participa la Untold Festival, a părut că i-a luat prin surprindere pe organizatorii evenimentului, care s-au văzut nevoiți să posteze mesajul cântărețului pe pagina de Facebook a festivalului, fără alte anunțuri  prin care să mențină suspansul asupra venirii lui.

 John Newman este un cântăreț și muzician britanic cunoscut mai ales pentru hitul Love me again, dar și pentru colaborarea sa cu trupa Rudimental în cazul melodiilor Feell the Love și Not Giving In. A fost unul dintre cei mai de succes artiști britanici în 2013, fiind nominalizat la trei categorii în cadrul Brit Awards, inclusiv pentru British Male Solo Artist, la ediția BRIT Awards 2014.

Postaţi un comentariu