DJ-ul Armin van Buuren, Boney M și autorii hitului Coco Jambo, pe scena Untold Festival

Foto: www.weloveatrance.com

Singurul artist care a fost desemnat de 5 ori DJ-ul nr.1 în lume, Armin van Buuren și duo-ul la fel de cunoscut Dimitri Vegas & Like Mike vor urca pe scena Untold Festival în această vară. Anunțul a fost făcut de echipa de organizare a festivalului, cu patru luni înainte de desfășurarea celui mai important eveniment din programul Capitalei de Tineret.

“Ne dorim să oferim celor care vor participa la festival o experienţă unică şi nemaivăzută în România. Armin van Buuren este o legendă a muzicii trance şi DJ-ul care a ocupat cel mai mult timp locul nr. 1 în topurile din întreaga lume, iar fraţii Dimitri Vegas & Like Mike sunt în topul celor mai solicitaţi artişti de către fanii festivalului nostru. Ei s-au remarcat datorită show-urilor impresionante din cadrul celor mai mari festivaluri din Europa. Prin urmare, nu putem decât să ne bucurăm că îi vom avea la vară, în Cluj-Napoca, alături de Avicii şi David Guetta, reuşind astfel să avem la Untold Festival cei mai doriţi artişti ai momentului în lume”, a declarat Bogdan Buta, director general Untold Festival, prin intermediul comunicatului de presă. Potrivit organizatorilor festivalului Untold, selecţia noilor artişti a fost realizată având la bază preferinţele exprimate de peste 40.000 de persoane care s-au înscris până acum pe site-ul evenimentului.

DJ-ul şi producătorul olandez Armin van Buuren este cunoscut la nivel mondial pentru creaţiile sale muzicale care s-au transformat în hit-uri într-un timp foarte scurt (In and out of love, This is what it feels like, Waiting for the night), cât şi pentru proiectele sale, precum Armada Music sau Armin Only. Acesta este singurul artist care a fost desemnat de cinci ori DJ-ul nr. 1 în lume.Prezenţa lui Armin van Buuren la Untold Festival de la Cluj-Napoca face parte din turneul mondial al artistului din 2015.

Printre alți noi artiști confirmați se numără: Tom Odell, Gentleman, Gramatik, Duke Dumont, John Digweed, Nic Fanciulli, Michael Calfan, Sharam, Satoshi Tomiie, Lost Frequencies.

Foto: www.turnupthebass.net

Foto: www.turnupthebass.net

Tot marți, 7 aprilie, organizatorii au transmis că una dintre scenele Untold Festival va găzdui într-o seară cel mai mare Retro Party din România cu artiști precum: Boney M, Mr. President și Culture Beat.

Aceștia se alătură celor aproximativ 30 de artiști confirmați până în prezent, dintre care: Avicii, David Guetta, ATB, Fedde le Grande, Tinie Tempah, John Newman, Patrice, Dj Premier, AronChupa, Foreign Beggars, Wilkinson, ANDY C etc.

9928b1d1-a23b-41d9-80c9-46f01dc5e6c5De asemenea, oferta specială pentru abonamentul Pre-Sale de 259 lei + taxe va fi păstrată până după Sărbătorile Pascale, în limita a 5.000 de abonamente. Totodată, se mai pot achiziționa și bilete VIP la prețul de 449 lei +taxe. Abonamentele asigură accesul în toate cele 4 zile de festival și pot fi achiziționate din locațiile partenere Untold sau din rețeaua eventim.

Cazarea la Untold Festial

Organizatorii au mai făcut referiri și la zona de camping accesibilă tuturor participanților în limita locurilor disponibile care va fi îngrădită și păzită permanent. În interiorul acesteia vor exista dușuri cu apă curentă, toalete ecologice și zone de reciclare. Tot pe teritoriul campingului vor funcționa magazine non-stop, terase, precum și o zonă de foodcourt. Costurile pentru accesul cu cortul sau cu rulota în zona camping-ului vor fi de 49 lei de persoană, iar costul pentru parcare va fi de 39 lei de mașină. Costurile includ cele patru zile de festival. Pentru accesul la zona de camping vor fi puse la dispoziție mijloace de transport în comun.

Pentru cei care doresc un confort sporit, vor exista și opțiuni de cazare în căminele studențești sau chiar în diverse unități hoteliere de pe raza municipiului Cluj-Napoca.

Untold Festival se va desfășura în perioada 30 iulie-2 august la Cluj.

Distribuie:

Postaţi un comentariu