Lucrările la Ic-Ponor avansează

Regia Autonomă de Administrare a Domeniului Public și Privat a Județului Cluj continuă acțiunile de verificare privind stadiului și calitatea lucrărilor la proiectul „Modernizarea infrastructurii de acces în zona turistică Răchițele – Prislop – Ic Ponor”.

În 2 septembrie 2015, Asocierea Drumuri şi Poduri Judeţene Cluj SA – SC Cridov SRL efectua lucrări de reprofilare a drumului cu material pietros pe mai multe tronsoane de drum și de așternere a primului strat de asfalt (binder cu o grosime de 6 centimetri). Pe sectorul de drum județean desemnat spre execuție societății Drumuri şi Poduri Judeţene Cluj SA (aproximativ 14 kilometri) s-a turnat primul strat de covor asfaltic pe o lungime de 9, 5 kilometri, pe ambele sensuri de circulație.

Pe sectorul de drum județean desemnat spre execuție societății SC Cridov SRL (aproximativ 6 kilometri), la data de 10 august 2015 erau executate lucrări de așternere a primul strat de asfalt pe o lungime de 5, 3 kilometri, pe ambele sensuri de circulație.

După finalizarea lucrărilor de așternere a primului strat de asfalt, vor fi executate lucrările de așternere a stratului de uzură (strat de asfalt cu o grosime de 4 centimetri).

Postaţi un comentariu