Horoscop pentru weekend

Berbec

După câteva zile dificile, energia ta este destul de scăzută. Posibil să te confrunţi cu situaţii dificile, pe care le vei rezolva cu greu. Va trebui să dai dovadă de tact şi de răbdare, altfel nu-ţi va fi uşor să te descurci. Tendinţa critică pe care o ai nu e tocmai potrivită.

Taur

Este posibil să primeşti o ofertă de colaborare, bună din punct de vedere financiar. Posibil să ai o realizare la care aproape nici nu mai sperai. Se iveşte şansa unei călătorii interesante, în compania partenerului de viaţă sau legată de serviciu.

Gemeni

Nemulţumirile pe care le ai, pot genera discuţii obositoare şi în plus sunt exagerate. Ar fi mai simplu pentru toată lumea dacă eşti mai înţelegător, mai tolerant. Pot apărea nişte cheltuieli neprevăzute pe care le faci pentru cineva din familie.

Rac

Relaţia ta cu rudele mai îndepărtate revine în actualitate. Este posibil să intervii într-un conflict din familie cu o atitudine obiectivă şi împăciuitoare. În cazul în care doreşti să începi o lucrare serioasă în apartament, nu te aştepta ca lucrurile să se finalizeze rapid.

Leu

Este posibil să ai parte de multă alergătură pentru a rezolva tot felul de lucruri. Persoanele mai tinere din familie vor avea nevoie de mai multă îndrumare din partea ta. Vei reuşi să obţii unele câştiguri din colaborări sau din alte activităţi.

Fecioară

Prudenţa va trebui pusă pe primul plan în tot ce doreşti să faci, dar mai ales în relaţia cu partenerul de viaţă. Ai putea primi noi sarcini care se vor dovedi dificile dar pe care le vei rezolva din mers. Relaţia cu persoana iubită este mulţumitoare.

Balanţa

Sunt câteva persoane care nu aşteaptă decât să faci un pas greşit, aşa că mare atenţie la ce faci şi la ce spui. Manifestările de gelozie ale partenerului ar putea determina apariţia unor tensiuni în relaţia voastră. Este motivul pentru care îţi trebuie multă diplomaţie.

Scorpion

Dacă ai reuşi să dai dovadă de răbdare lucrurile ar sta mult mai bine. Nu vor lipsi ocaziile de distracţii, aşa că starea psihică se va îmbunătăţi. Situaţia ta sentimentală este în ansamblu bună. Timpul liber îl vei petrece în compania fiinţei iubite.

Săgetător

Ai tendinţa de a fi cam impulsiv, ceea ce îţi poate crea neplăceri. Partenerul de viaţă s-ar putea confrunta cu unele probleme şi va avea nevoie de sprijinul tău. Nemulţumirile cu care te-ai confruntat până acum de situaţia financiară se vor rezolva.

Capricorn

Deşi interesul pentru relaţia cu persoana iubită este la fel de mare ca până acum, vei acorda ceva mai puţin timp întâlnirilor cu aceasta. Din fericire eşti înţeles şi apreciat. Ar fi de dorit totuşi să-ţi găseşti ceva mai mult timp pentru odihnă şi relaxare.

Vărsător

Nu este un moment favorabil pentru a face o investiţie sau de a face cheltuieli nejustificate. Apare o lucrare neprevăzută şi din acest motiv nu vei putea să îţi petreci timpul liber aşa cum ţi-ai propus. Încearcă să rămâi calm şi optimist.

Peşti

Situaţia ta financiară este destul de complicată. Cheltuielile nu vor fi mari, dar banii care ţi se datorează îţi vor parveni cu întârziere. Mintea ta este plină de idei, dar acestea sunt cam împrăştiate şi nu ar fi cazul să le pui în practică deocamdată.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu