Horoscop, miercuri, 11 noiembrie

Berbec

Ai unele controverse cu rudele apropiate, dar în final lucrurile se vor rezolva. Fii prudent în discuţii căci orice cuvânt îţi este judecat şi analizat uneori chiar răstălmăcit. Azi afli nişte detalii interesante, care te-ar putea ajuta în viitorul apropiat.

Taur

Este foarte posibil să pleci la drum, fie în interes de serviciu fie să rezolvi nişte probleme personale. Ţi se va face o propunere pentru o colaborare deosebit de interesantă, dar nu este sigur că totul este chiar aşa cum se prezintă la prima vedere. Analizează bine situaţia.

Gemeni

Gândurile îţi sunt cam împrăştiate şi poţi să faci mici greşeli cu uşurinţă. De aceea relaţia cu colaboratorii ar putea să-ţi ridice câteva probleme. Şi relaţia cu partenerul de viaţă va fi cam tensionată şi ar fi de dorit să nu te implici în discuţii contradictorii.

Rac

Ţi se vor face tot felul de propuneri, dar nu este cazul să te grăbeşti. Iniţiativele din această zi se vor bucura de succes, cu condiţia să dai dovadă de prudenţă şi să nu aştepţi rezultate imediate. Sfaturile celor din familiei se vor dovedi inspirate şi n-ar fi rău să ţii cont de acestea.

Leu

Azi te întâlneşti cu oameni importanţi. Calităţile tale vor ieşi în evidenţă şi vor face o impresie foarte bună. Se pare că vei putea să-i convingi că ideile tale sunt interesante. Primeşti o veste, legată de familie, oarecum neaşteptata, dar fără să te afecteze în vreun fel.

Fecioară

De preferat să fii mai chibzuit cu cheltuielile şi mai ales să nu te implici în activităţi financiare riscante. Profită de timpul liber pentru a face puţină mişcare şi în felul acesta starea ta psihică se va îmbunătăţi. În gospodărie vor fi multe de făcut, cu multă răbdare le rezolvi.
Balanţa

Ca de obicei vei munci mult pentru a face faţă tuturor cerinţelor, dar va trebui să mai aştepţi până ce vor apărea şi rezultatele. Dacă ai de gând să iei bani cu împrumut, şansa îţi va surâde cu condiţia să fii foarte atent la condiţiile care ţi se pun.
Scorpion

Starea ta generală se îmbunătăţeşte constant şi chiar dacă nu ai prea multă energie, reuşeşti să faci faţă tuturor provocărilor. Încercă să finalizezi cât mai multe treburi, căci îndemânarea te va ajuta să faci totul într-un timp record. Nu uita că cineva îşi pune mari speranţe în sprijinul tău.

Săgetător

Traversezi o perioadă agitată, în care trebuie să rezolvi o mulţime de treburi mărunte. Cineva va interveni în planurile tale şi acest lucru te va deranja; nu este însă, cazul să îţi manifestaţi supărarea. Succesul este condiţionat de diplomaţia ta.

Capricorn

Azi obţii o aprobare sau o promisiune la care sperai de mai mult timp. În plan sentimental lucrurile nu stau aşa cum îţi doreşti, dar nici nu este momentul să iei o decizie. Dacă ai răbdare lucrurile se mai aşează cu condiţia să nu te pripeşti în ceea ce faci.

Vărsător

Eşti mai încrezător şi optimist decât de obicei. Faci o bună impresie la serviciu şi eşti apreciat pentru munca ta. Ai nevoie de timp şi un efort constant pentru a rezolva ce ţi-ai propus. Important e să-ţi planifici treburile în aşa fel încât să le rezolvi treptat.

Peşti

Îţi trebuie mai multă încredere în propriile capacităţi. Nu pierde ocazia de a-ţi pune în practică proiectele mai îndrăzneţe. Un pic de curaj şi optimism ţi-ar prinde foarte bine pentru zilele următoare. Găseşte-ţi ceva mai mult timp şi pentru fiinţa iubită.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu