Nataţie/Rezultate notabile pentru micii înotătorii sătmăreni, la Cupa Digi

Micii înotători de la Clubul Select din Satu Mare au obţinut rezultate bune la Cupa Digi

În perioada 14-15 septembrie la Oradea s-a desfăşurat ediţia a III-a a Cupei Digi la nataţie, competiţie destinată copiilor.

Din partea Clubului Select, din Satu Mare au participat: Szilagy Renata 11 ani , Pop Ariana 11 ani , Moşneguţu Cătălin 12 ani , Komiati Oana 14 ani , Vereş Ştefan 7 ani Tătar Luca 6 ani , Mihalku Adam 7 ani , Szelmenczi Zalan 7 ani , Gătină Alexandra 8 ani , Feidi Andrei 9 ani , Grigoriu Alexandra 9 ani , Riedl Tibot 9 ani.

Micii înotători, antrenaţi de către Silviu Pop, s-au calificat in 13 finale. Astfel Szilagyi Renata s-a calificat în 2 finale de la categoria ei de vârstă 2002 la 50m fluture şi 50m spate, Pop Ariana aceaşi categorie de vârstă în finala 50m bras, Moşneguţu Cătălin în 3 finale la categoria de vârstă 2001 50m Liber , 50m fluture, 50m Spate , Komiati Oana în 2 finale la categoria de vârstă 1999 la 50m spate OPEN şi 50m fluture OPEN, Gătina Alexandra la categoria de vârstă 2005 în finala 50m fluture , Mihalku Adam în 2 finale la categoria de vârstă 2006  şi mai mici la 50 m bras şi 50m fluture .

Vereş Ştefan s-a calificat în 3 finale la categoria de vârstă 2006 şi mai mici la 50 m Bras unde a fost medaliat cu argint la 50 m liber şi 50m fluture.

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. Calin G. says:

    Felicitari copiilor si antronorului! In fata unor echipe cu bine organizate si cu bugete consistente reusesc de fiecare data sa-si castige locuri cat mai in fata la concursuri si chiar sa cucereasca trofee. Regretabil este ca la nivel local preocuparea pt. a avea un bazin rezonabil de inot, nu doar pentru ei dar si pentru toti satmarenii este nula. D-lui Coica si d-lui Stef, interesati probabil de efectele electorale ale actiunilor lor, pot sa le transmit ca cei interesati ca in Satu Mare sa existe un astfel de bazin sunt alegatori mai decisi si hotarant decat spargatorii de seminte, fani ai lesinatei echipe de fotbal a orasului nostru. Nota bene.

Postaţi un comentariu