Marina Dumanska a semnat cu ”U”

Portarul de 20 de ani, Marina Dumanska, este al patrulea transfer realizat în această perioadă de conducerea secției de handbal feminin a CS Universitatea Cluj. Marina este sora mai mică a portarului echipei naționale a României, Iulia Dumanska și a evoluat în sezonul precedent la Pandurii Târgu Jiu, în Divizia A, al doilea eșalon valoric al țării.

„Marina Dumanska, sora mai mică a Iuliei Dumanska, cea care a apărat cu mândrie poarta naționalei României, este noul portar al echipei noastre! A avut evoluții încântătoare pentru CSM Târgu Jiu, dând dovadă de mult curaj și împotriva echipelor de pe prima scenă a handbalului românesc. Marina a plecat din Ucraina la vârsta de 14 ani pentru a-și urma visul, acela ca într-o bună zi să ajungă o handbalistă de succes. Acum, visul ei este să o depășească pe sora ei mai mare”, este mesajul de întâmpinare al CS Universitatea.

La fel ca și sora ei Iulia, Marina s-a format la CS Marta Baia Mare, fiind împrumutată ulterior la Pandurii Târgu Jiu. Marina deține pașaport ucrainean, dar a anunțat că își dorește să primească cetățenia română, și chiar să evolueze pentru echipa națională a țării noastre. În ultima perioadă Universitatea Cluj le-a mai achiziționat pe Denisa Șelever, Paulina Masna și Mădălina Ion.

Distribuie:

Postaţi un comentariu