Handbal / Start ratat la Euro

Cristina Laslo a marcat 3 goluri pentru România, în meciul de debut la Euro Under19, pierdut împotriva Franței / Foto: Dan Bodea

Echipa națională de handbal sub 19 de ani a României a pierdut prima partidă de la turneul final al Campionatului European, găzduit de Spania. ”Tricolorele mici” au cedat cu 24-31 înfruntarea cu Franța. România a început foarte bine partida, iar Cristina Laslo de la Universitatea Cluj a fost una dintre cele mai bune jucătoare de pe teren.

Franțuzoaicele au fost surprinse de startul perfect de meci al echipei noastre și au marcat primul gol abia în minutul 8. La pauză România avea un avantaj de două goluri, dar repriza secundă a fost una de coșmar pentru fetele pregătite de Aurelian Roșca. Nimic nu a mai funcționat în jocul României, în vreme ce Franța a marcat din toate pozițiile.

S-a terminat 24-31, un eșec usturător, iar dacă se dorește câștigarea unei medalii, așa cum au anunțat oficialii Federației Române de Handbal, e nevoie de o schimbare majoră în joc. Bazaliu cu 12 goluri, Ostase (5) și Cristina Laslo (3) au fost principalele marcatoare ale României. În următoarea partidă ”Tricolorele mici” vor întâlni reprezentativa similară a Ungariei, care a pierdut la debut în faţa Suediei, scor 18-24.

Distribuie:

Postaţi un comentariu