FED Cup / Suprafața de joc e gata

Suprafața de zgură pe care se va disputa meciul de tenis dintre România și Germania a fost trasată de organizatori / Foto: Dan Bodea

Suprafața de joc, din zgură, pe care se va disputa meciul de tenis dintre echipele feminine de FED Cup ale României și Germaniei a fost trasată și, în proporție de 80% este gata pentru a fi utilizată. ”Așa cum am promis, terenul va fi gata la termenul stabilit. Cel mai târziu duminică suprafața de joc va fi perfectă, iar de luni sportivele noastre vor începe antrenamentele. Lucrările de amenajare sunt umpic mai dificile, dar suntem aici permanent pentru a interveni în cazul în care ar apărea vreo disfuncționalitate”, a declarat directorul Săli Polivalente Cluj-Napoca, Ionuț Rusu.

Simona Halep (locul 6 WTA), Monica Niculescu (32 WTA), Irina Begu (34 WTA) și Alexandra Dulgheru (97 WTA) sunt jucătoarele nominalizate de Alina Tecșor, căpitanul nejucător al echipei României, pentru meciul de la Cluj, cu Germania, din play-off-ul Grupei Mondiale a FED Cup by BNP PARIBAS. Înfruntarea va avea loc pe 16 și 17 aprilie, în Sala Polivalentă.

Distribuie:

Postaţi un comentariu