Cupa României / CFR, norocoasă la tragerea la sorţi

Valentin Lemnaru ar putea reveni în atacul Univesităţii Cluj, în meciul din optimile Cupei României, cu FC Braşov, din 29 octombrie / Foto: Dan Bodea

CFR Cluj va întâlni pe Rapid Bucureşti, iar Universitatea Cluj se reîntâlneşte cu FC Braşov. Dinamo şi Petrolul au fost cele mai norocoase. Au căzut cu CS Mioveni, respectiv CFR Suceava în optimile Cupei României la tragerea la sorţi efectuată joi la Casa Fotbalului.

Şase din cele opt perechi de echipe care se vor înfrunta în această fază a competiţiei sunt alcătuite din formaţii de Liga I. Singurele grupări din ligi inferioare, calificate în optimi, CS Mioveni şi Rapid CFR Suceava vor juca împotriva a doua dintre favoritele la câştigarea trofeului, Dinamo Bucureşti, respectiv Petrolul.

Tripla câştigătoare a Cupei României, CFR Cluj va evolua în Giuleşti, în compania Rapidului, iar Univesitatea Cluj sub Tâmpa, cu FC Braşov. CSMS Iaşi – Steaua, Pandurii – Oţelul, Ceahlăul – ASA şi CSU Craiova – Viitorul, sunt celelalte meciuri din această fază a întrecerii. Partidele din optimile de finală ale Cupei României se dispută la data de 29 octombrie în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent.

În cazul în care jocurile din Cupa României urmează să fie televizate în direct și sunt programate în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalație de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiată, care îndeplinește condițiile regulamentare necesare disputării jocului și televizării.

Distribuie:

Postaţi un comentariu